Ontdek al zijn details

Panda Cross: het avontuurlijke broertje van de Panda

Technologie

Fiat Panda Cross - Uconnect™

De Panda presenteert: Uconnect™ Radio

Het nieuwe Uconnect™ Radio-systeem maakt rijden met de Panda Cross nog leuker. Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Als je die in de houder op dashboard plaatst, heb je ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld. Gewoon via het scherm, de toetsen op het stuurwiel of met spraakcommando's.
Fiat Panda Cross - Apps

Radio, playlist of telefoontje?

Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het Uconnect™ Radio-systeem van de Panda Cross heeft overal een app voor. Zelfs om je Panda terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.
Fiat Panda Cross - Apps

Het nieuwe reizen

Als je op avontuur gaat, moet je je zaken goed op orde hebben. Daarom heeft Fiat de Panda MY APP ontwikkeld. Met deze gratis app kun je je smartphone aan het Uconnect™ Radio-systeem van de Panda Cross koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists en contacten, maar ook tot handige apps als eco:Drive™ en Find My Car. En ook heel handig: landkaarten op je telefoon!
Fiat Panda Cross - Start&Stop

Start&Stop-systeem

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, levert dat een aardige besparing op.

ACTIES