Panda Cross: klein
van formaat,
groot in daden

Vanaf €19.995,-

Vraag een offerte aan.

Panda Cross: het avontuurlijke broertje van de Panda

Ontdek al zijn details

Technologie

Fiat Panda Cross Uconnect apps

De Panda presenteert: Uconnect™ Radio

Het nieuwe Uconnect Radio-systeem maakt rijden met de Panda Cross nog leuker. Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone, die je in de houder op het dashboard kunt plaatsen. Je hebt zo ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld.
Gewoon via het scherm, met de toetsen op het stuurwiel of met spraakcommando's.
Fiat Panda Cross Uconnect apps

Bellen, radio of playlist?

Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het Uconnect Radio-systeem van de Panda Cross heeft overal een app voor. Zelfs om je auto terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.
Fiat Panda Cross infotainment apps

Het nieuwe reizen

Wie op avontuur gaat, moet z'n zaken goed op orde hebben. Daarom heeft Fiat de Panda Uconnect-app ontwikkeld. Met deze gratis app kun je je smartphone aan het Uconnect Radio-systeem van de Panda Cross koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists en contacten, maar ook tot handige apps als eco:Drive en Find My Car. En ook heel makkelijk: landkaarten op je telefoon!
Fiat Panda Cross - Start&Stop

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, kan dat een leuke besparing in de brandstofkosten opleveren!

ACTIES