De nieuwe
Panda Waze

Vind je weg in nieuwe
richtingen.

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek de vele voordelen van rijden met de hybride-Panda.
New Hybrid Engine

BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JEZELF

Zijn hybridesysteem maakt rijden met de nieuwe Panda Hybrid niet alleen voordeliger, maar ook een stuk groener: de hulp van een elektromotor maakt een besparing op het brandstofverbruik tot 30% mogelijk en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

*Volgens huidige regeling.

THE HYBRID ENGINE

HOE WERKT HET HYBRIDESYSTEEM?

De E-Assist-functie zorgt ervoor dat de benzinemotor bij het wegrijden en versnellen ondersteuning krijgt van de elektromotor. Dankzij de functies E-Coasting en E-Breaking is opladen van de auto aan een laadpaal of stopcontact niet nodig: de accu wordt automatisch bijgeladen tijdens het afremmen en vaart minderen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie bovendien de benzinemotor uit om het brandstof te besparen.*

*Wanneer de versnelling in z'n vrij wordt gezet als dit met een melding in het infodisplay wordt voorgesteld.

COMPLEET OVERZICHT

Het infodisplay in het dasboard van de Panda Hybrid houdt je precies op de hoogte van het laadniveau van de accu en helpt je bij het optimaal gebruik van het hybridesysteem. Zo krijg je aanwijzingen wanneer je beter naar een hogere versnelling kunt schakelen en laat het systeem zien wanneer de accu wordt bijgeladen. En wanneer bij het afremmen of uitrollen de rijsnelheid lager wordt dan 30 km/h, verschijnt er een melding die je voorstelt de versnelling in z'n vrij te zetten, waarna de benzinemotor wordt uitgeschakeld om het brandstofverbruik tot nul te reduceren.

Technologie

Altijd connected

Ontdek de ultieme rijervaring met de Panda Waze, het resultaat van de integratie van twee smartphone-apps: Waze en Panda Uconnect.
Waze is een navigatie-app die je helpt files te vermijden met behulp van informatie uit de gebruikersgemeenschap, waarin actief tips over betere routes en snellere wegen worden gedeeld.
Panda Uconnect is een app waarmee je je smartphone tot een verlengstuk van het infotainmentsysteem van de auto kunt maken.

Waze: Altijd op de hoogte van de laatste verkeerssituaties

Zou het niet geweldig zijn als autorijden net zo leuk en makkelijk is als het gebruik van je favoriete sociale media?
Met de Panda Uconnect-app heb je automatisch toegang tot de Waze-gemeenschap, het grootste sociale netwerk voor automobilisten ter wereld. Duizenden gebruikers delen verkeersinformatie direct vanuit hun auto, met suggesties voor de snelste routes via de minst drukke wegen. En als bonus krijg je ook nog tips over de goedkoopste tankstations onderweg.

Deel live wat je onderweg beleeft

Met de Panda Uconnect-app kun je met de camera van je smartphone foto's en video's maken van wat er in en buiten de auto gebeurt. Zonder je telefoon uit de houder op het dashboard te hoeven nemen.
Met twee verschillende modussen voor parkeren en rijden past de interface van de app zich aan je rijsnelheid aan: bij snelheden hoger dan 5 km/h kun je wel foto's en video's maken, maar kun je die niet direct bekijken op het scherm van je telefoon. Want de veiligheid blijft natuurlijk wel op de eerste plaats!

Niets vergeten?

Je portemonnee, je jas, je paraplu: hoe vaak gebeurt het niet dat je iets in je auto vergeet. Dat is nu verleden tijd, want de Object Reminder-functie van de Panda Uconnect-app stuurt een melding naar je smartphone als je per ongeluk iets in je auto achterlaat.

Mopar® Connect: altijd controle over je Panda

Met Panda Waze ben je nooit alleen onderweg. Via MY:ASSISTANT van het optionele online-dienstenpakket Mopar® Connect kun je altijd rekenen op hulp wanneer je die nodig hebt. Waar je ook bent.
Dankzij MY:REMOTE Control vind je altijd je Panda terug als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat en kun je de portieren op afstand vergrendelen en ontgrendelen. En wanneer je je auto hebt uitgeleend, kun op je telefoon meldingen krijgen wanneer hij een vooraf afgebakend gebied verlaat of een ingestelde snelheidslimiet overschrijdt.
Met MY:CAR kun je de bandenspanning op je smartphone checken of voor vertrek even nagaan of er nog genoeg benzine in de tank zit.

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor Android!

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor iOS!