Skip to content Skip to navigation
special garmin

PANDA GARMIN

Ontdek alle modellen

MEER DOEN, MEER GENIETEN

Ontdek de nieuwe Fiat Panda Garmin: een speciaal model die zijn iconische Fiat-stijl combineert met de draagbare technologie van Garmin. Daarmee maken ze je dagelijkse en niet-dagelijkse ritten niet alleen nóg leuker, maar zorgt hij er ook voor dat je meer tijd overhoudt voor alles wat je verder graag doet in je leven.

WARMED UP FOR THE OUTDOOR

VENU® SQ SMARTWATCH

Bij de Panda Garmin krijg je een Garmin auto’s krijg je een Garmin Venu® Sq smartwatch, die stijl en design combineert met een reeks gevanceerde sport- en fitnessfuncties voor een gezond en actief leven. Zo waken de polshartslagmeter en slaapcontrolefunctie 24 uur per dag over je gezondheid en wellness, terwijl alle bel- en navigatiefuncties naadloos zijn te integreren met het infotainmentsysteem van je auto om je drukke leven in goede banen te leiden.
* De afbeeldingen dienen enkel ter illustratie. Sommige uitvoeringen, uitrustingen, accessoires en/of uitrusting die getoond worden, zijn alleen op aanvraag en tegen betaling verkrijgbaar. De beschikbare kleuren en de bekleding van de stoelen kunnen om technische en/of constructieve en commerciële redenen afwijken en kunnen alleen beschikbaar zijn op voertuigen die op voorraad zijn.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data