Skip to content Skip to navigation
NEW 500X AND 500C DOLCEVITA SPECIAL EDITION

(FIAT)RED FAMILY

MODELS

NIEUWE 500 HATCHBACK
NIEUWE 500 CABRIO
500X DOLCEVITA

INSPI(RED) BY THE HUMAN FAMILY

(RED) is een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken deze strijd willen ondersteunen. Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door exclusieve (RED)-edities van de 500, 500C en 500X uit te brengen. Bij aanschaf van een Fiat (500)RED gaat er een donatie naar een fonds waarmee (RED) activiteiten op het gebied van preventie, behandeling, begeleiding, testen, onderwijs en zorg financiert voor de gemeenschappen die dat het hardst nodig hebben. Met gepaste trots presenteren we daarom onze nieuwe (500)RED-modellen, waarmee ook jij (RED) kunt steunen. Stellantis heeft voor 2021-2023 een bedrag van ten minste 4 miljoen dollar ter beschikking gesteld om (RED) te helpen in de strijd tegen gezondheidscrises zoals aids en covid. Voor elke verkochte (FIAT)RED gaat er bijdrage uit dit fonds naar (RED).

VEILIGE EN HYGIËNISCHE OMGEVING

In deze tijden kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen: het interieur van de (Fiat)RED-modellen biedt je daarom extra bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels.
INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

A (RED)ICATED WELCOME KIT**

Als dank voor hun steun voor (RED) ontvangen nieuwe eigenaars bij aflevering van hun auto een speciaal welkomstpakket met:

• Een exclusieve sleutelcover

• Een rode desinfectiedispenser*

* Gebruik de dispenser in de auto niet met oplossingen op alcoholbasis. Overig gebruik van de dispenser met oplossingen op alcoholbasis vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid.

**Niet beschikbaar voor de Nieuwe 500 (RED)
* De afbeeldingen dienen enkel ter illustratie. Sommige uitvoeringen, uitrustingen, accessoires en/of uitrusting die getoond worden, zijn alleen op aanvraag en tegen betaling verkrijgbaar. De beschikbare kleuren en de bekleding van de stoelen kunnen om technische en/of constructieve en commerciële redenen afwijken en kunnen alleen beschikbaar zijn op voertuigen die op voorraad zijn.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data