Android Auto™

Sociaal achter het stuur

Android Auto™ maakt het mogelijk op een veilige manier ook onderweg je ervaringen met anderen te delen.

Android Auto™

Ondersteuning Android Auto™

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe 500L is optioneel verkrijgbaar met ondersteuning van Android Auto™, dat je via het 7-inch touchscreen in het dashboard direct toegang geeft tot de belangrijkste functies en apps van je smartphone. Via spraakbediening kun je bellen en berichten beluisteren of versturen zonder je handen van het stuur te hoeven nemen. Op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps scrollen, zodat je vlot de app kunt selecteren die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, om de snelste route naar je bestemming te vinden of actuele verkeersinformatie op te vragen.

Uconnect™ LIVE

Een wereld van online services die je rit nog sneller, leuker en veiliger kunnen maken.
BEKIJK

Audiosysteem

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe 500L beschikt over een geïntegreerd audiosysteem dat zich onderscheidt met een geweldige sound. Stem af op je favoriete radiozender of selecteer een van je eigen playlists op een aangesloten muziekspeler of smartphone en kom even helemaal tot jezelf!
BEKIJK

Achteruitrijcamera

Inparkeren was nog nooit zo makkelijk: de achteruitrijcamera laat je precies zien hoe je het best kunt sturen en hoeveel ruimte je nog hebt.
BEKIJK

Autonomous City Brake

Autonomous City Brake waakt over je veiligheid. En wanneer je in een gevaarlijke situatie zelf niet snel genoeg reageert, grijpt het systeem in om een ongeval te voorkomen.
BEKIJK

Apple CarPlay

Wie kan er nog buiten z'n iPhone? Dankzij Apple CarPlay kun je hem nu ook veilig in de auto gebruiken.
BEKIJK

Android Auto™

Met Android Auto™ maak je je auto net zo slim als je smartphone.
BEKIJK