Autonomous City Brake

Veiligheid voorop

De ontwikkeling van nieuwe veiligheidssystemen staat bij Fiat nooit stil. Zo is de nieuwe 500L nu verkrijgbaar met Autonomous City Brake, een autonome remfunctie die de auto bij snelheden tot 30 km/h indien nodig zelfstandig tot stilstand brengt wanneer een botsing dreigt.

Autonomous City Brake

Een betrouwbare remassistent voor het stadsverkeer

Autonomous City Brake helpt je ongelukken te voorkomen in het drukke stadsverkeer. Dit autonome remsysteem bewaakt met behulp van een lasersensor de zone voor de auto en grijpt bij snelheden tot 30 km/h automatisch in wanneer een botsing dreigt.

Uconnect™ LIVE

Een wereld van online services die je rit nog sneller, leuker en veiliger kunnen maken.
BEKIJK

Audiosysteem

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe 500L beschikt over een geïntegreerd audiosysteem dat zich onderscheidt met een geweldige sound. Stem af op je favoriete radiozender of selecteer een van je eigen playlists op een aangesloten muziekspeler of smartphone en kom even helemaal tot jezelf!
BEKIJK

Achteruitrijcamera

Inparkeren was nog nooit zo makkelijk: de achteruitrijcamera laat je precies zien hoe je het best kunt sturen en hoeveel ruimte je nog hebt.
BEKIJK

Autonomous City Brake

Autonomous City Brake waakt over je veiligheid. En wanneer je in een gevaarlijke situatie zelf niet snel genoeg reageert, grijpt het systeem in om een ongeval te voorkomen.
BEKIJK

Apple CarPlay

Wie kan er nog buiten z'n iPhone? Dankzij Apple CarPlay kun je hem nu ook veilig in de auto gebruiken.
BEKIJK

500L
Tutta la bellezza e l’iconicità 500 in un’auto familiare comoda e spaziosa. Per tutti i tuoi desideri, anche i più grandi.
18.420 €

500L Cross
Il tuo desiderio di scoprire. Unito al fascino dello stile 500L. Per invitarti all’avventura.
20.870€

Lo stile di Fiat 500, la comodità di una monovolume e 2 posti passeggeri in più da vivere in piena libertà.
19.620€