Uconnect™ LIVE

Afsluiten of verbinden?

Onderweg je ervaringen van de dag even delen met anderen nu je daar toch even de tijd voor hebt?
Of de wereld de wereld laten en je even heerlijk afsluiten in je eigen muziek-bubbel? Met het Uconnect™-systeem van de nieuwe 500L kan het allemaal!

Infotainment

Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE geeft je toegang tot een groot aantal handige LIVE-services. Na het installeren van deze gratis app uit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone, kun je je telefoon integreren met het Uconnect™-systeem van de 500L Cross. Vanaf het scherm in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakcommando's kun je dan onder andere muziek streamen via Deezer en TuneIn, nieuwsberichten ontvangen van Reuters en berichten checken op Twitter en Facebook. eco:Drive™ biedt je tips om zuiniger en milieuvriendelijker te rijden, terwijl je met my:Car alle technische en andere nuttige informatie over je auto kunt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld thuis vanaf de bank even nakijken of er nog genoeg brandstof in de tank zit.
TomTom® LIVE maakt het rijden leuker en veiliger en brengt je nog sneller op je bestemming met behulp van constant bijgewerkte informatie over files, flitsers en het weer.

Uconnect™ LIVE

Een wereld van online services die je rit nog sneller, leuker en veiliger kunnen maken.
BEKIJK

Audiosysteem

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe 500L beschikt over een geïntegreerd audiosysteem dat zich onderscheidt met een geweldige sound. Stem af op je favoriete radiozender of selecteer een van je eigen playlists op een aangesloten muziekspeler of smartphone en kom even helemaal tot jezelf!
BEKIJK

Achteruitrijcamera

Inparkeren was nog nooit zo makkelijk: de achteruitrijcamera laat je precies zien hoe je het best kunt sturen en hoeveel ruimte je nog hebt.
BEKIJK

Autonomous City Brake

Autonomous City Brake waakt over je veiligheid. En wanneer je in een gevaarlijke situatie zelf niet snel genoeg reageert, grijpt het systeem in om een ongeval te voorkomen.
BEKIJK

Apple CarPlay

Wie kan er nog buiten z'n iPhone? Dankzij Apple CarPlay kun je hem nu ook veilig in de auto gebruiken.
BEKIJK

500L
Tutta la bellezza e l’iconicità 500 in un’auto familiare comoda e spaziosa. Per tutti i tuoi desideri, anche i più grandi.
18.420 €

500L Cross
Il tuo desiderio di scoprire. Unito al fascino dello stile 500L. Per invitarti all’avventura.
20.870€

Lo stile di Fiat 500, la comodità di una monovolume e 2 posti passeggeri in più da vivere in piena libertà.
19.620€