Skip to content Skip to navigation
HATCHBACK
STATION WAGON
TIPO
HATCHBACK OOK BESCHIKBAAR
TIPO
STATION WAGON OOK BESCHIKBAAR
HATCHBACK
STATION WAGON
TIPO
HATCHBACK OOK BESCHIKBAAR
TIPO
STATION WAGON OOK BESCHIKBAAR
Voor meer informatie over het Fiat inruil voordeel ga naar www.simply-more.nl

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Dankzij de geavanceerde rijassistentiesystemen van de nieuwe Tipo kun je zorgeloos van het rijden genieten.

INNOVATIEVE EN GEDURFDE KRACHT

De Fiat Tipo is beschikbaar een gloednieuwe hybrideversie die een 1,5 liter-turbobenzine combineert met een 48V-elektromotor. 

HYBRIDE

Dankzij de nieuw ontwikkelde 1,5 liter T4 GSE, goed voor 130 pk, in combinatie met een 48V-elektromotor en een 12V-BSG-systeem (riemaangedreven startmotor en dynamo), biedt deze Fiat Tipo een innovatieve en gedurfde vorm van rijplezier. Benut de unieke voordelen van de elektrificatie van deze mild hybrid: laden is niet nodig, krijg toegang tot verkeersluwe zones*, profiteer van fiscale vrijstellingen, een lager brandstofverbruik en milieuvriendelijkere prestaties. De 15kW-elektromotor zorgt voor een krachtige acceleratie, een stiller start-/stopsysteem en soepelere schakelbewegingen, met dank ook aan de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele ontkoppeling.

*Afhankelijk van het mobiliteitsbeleid van de stad in kwestie.

(TIPO)RED

TIPO
GARMIN

* Afbeeldingen dienen enkel ter indicatie. De optie met full LED-koplampen is momenteel niet beschikbaar. Full LED-kopllampen zijn slechts beschikbaar op een gelimiteerd aantal voertuigen klaar voor snelle levering.