Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  De nieuwe Tipo Garmin biedt je de nieuwste technologie op het gebied van infotainment en connectiviteit: standaard is hij uitgerust met Uconnect™-systeem van de vijfde generatie met 10,25 inch HD-scherm, DAB digitale radio en draadloze smartphone-connectiviteit via Apple CarPlay en Android Auto™.

  APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via het touchscreen in het dashboard of Siri-spraakopdrachten eenvoudig bellen, navigeren, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  ANDROID AUTO™

  Android Auto™ is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 10,25-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  Google, Google Play, Android Auto™ en Waze zijn handelsmerken van Google LLC. Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

  EEN PERSONAL TRAINER SPECIAAL VOOR JOU 

  VENU® SQ SPORTHORLOGE

  Bij de Tipo Garmin krijg je een Garmin Venu® Sq smartwatch, die stijl en design combineert met een reeks gevanceerde sport- en fitnessfuncties voor een gezond en actief leven. Zo waken de polshartslagmeter en slaapcontrolefunctie 24 uur per dag over je gezondheid en wellness, terwijl alle bel- en navigatiefuncties naadloos zijn te integreren met het infotainmentsysteem van je auto om je drukke leven in goede banen te leiden.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data