Skip to content Skip to navigation

  EFFICIËNTE AANDRIJFLIJN 

  De Fiat Tipo Garmin stationwagon is uitgerust met een moderne hybride-aandrijflijn die hoge prestaties combineert met een gunstig brandstofverbruik en lage emissiewaarden.

  HYBRID 130

  De aandrijflijn van de Fiat Tipo Garmin stationwagon bestaat uit een 130 pk sterke 1,5-liter turbobenzinemotor die is gekoppeld aan een 7-traps automaat met dubbele koppeling en een starter/generator met 48V-elektromotor die via riemaandrijving de benzinemotor ondersteunt. De 48V-accu van dit zogeheten ‘mild hybrid’-systeem hoeft niet extern te worden opgeladen, maar wordt gevoed met energie die wordt teruggewonnen bij het uitrollen en afremmen van de auto. Afgezien van de milieuwinst en een aanzienlijke besparing op het brandstofverbruik, biedt dit concept nog een aantal belangrijke voordelen, zoals een extra vermogensimpuls bij het accelereren en de mogelijkheid stapvoets elektrisch te rijden in bijvoorbeeld fileverkeer.

  MEER EFFICIENCY, HOGERE PRESTATIES

  De moderne hybride-aandrijflijn van de nieuwe Tipo Garmin stationwagon blinkt uit in efficiency: zijn hoge prestaties combineert hij met een aangenaam laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere emissies dan een vergelijkbare conventionele aandrijflijn met alleen een verbrandingsmotor.​

  HYBRID

  T4 130hp

  HYBRID

  T4 130hp

  96(130)@5250

  Max power kW (CV - CE) @rpm

  240@1500

  Max Torque Nm (kgm - CE) @rpm

  199

  Top Speed (km/h)

  9.4

  Acceleration(1person + 30kg) 0-100 km/h (s)

  5,2/5,3

  Combined

  119/120

  C02 emission combined (g/km)

  Ecological

  EURO 6

  Available with

  GEAR TYPE

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data