Skip to content Skip to navigation

  INNOVATIEVE EN GEDURFDE KRACHT

  De Fiat Tipo is beschikbaar in een gloednieuwe hybrideversie die een 1,5 liter-turbobenzine combineert met een 48V-elektromotor. 

  HYBRIDE

  Dankzij de nieuw ontwikkelde 1,5 liter T4 GSE, goed voor 130 pk, in combinatie met een 48V-elektromotor en een 12V-BSG-systeem (riemaangedreven startmotor en dynamo), biedt deze Fiat Tipo een innovatieve en gedurfde vorm van rijplezier. Benut de unieke voordelen van de elektrificatie van deze mild hybrid: laden is niet nodig, krijg toegang tot verkeersluwe zones*, profiteer van fiscale vrijstellingen, van een lager brandstofverbruik en van milieuvriendelijkere prestaties. De 15kW-elektromotor zorgt voor een krachtige acceleratie, een stiller start-/stopsysteem en soepelere schakelbewegingen, met dank ook aan de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele ontkoppeling.

  *Afhankelijk van het mobiliteitsbeleid van de stad in kwestie.

  VERHOOGDE PRESTATIES 

  Voortaan rijdt u iedere dag met nóg meer plezier. Welke variant u ook kiest, het nieuwe Tipo-aanbod staat garant voor dynamische rijprestaties. 

  WELKOMSTPAKKET

  Als dank voor je steun aan (RED) ontvang je bij aflevering van je nieuwe (Tipo)RED stationwagon een speciaal welkomstpakket met:

  • Een exclusieve sleutelcover
  • Een rode desinfectiedispenser*

   

  *Gebruik de dispenser in de auto niet met oplossingen op alcoholbasis. Gebruik van de dispenser met oplossingen op alcoholbasis in of buiten de auto vindt hoe dan ook plaats voor eigen verantwoordelijkheid.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data