Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  In plaats van het standaard infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen kun je ook kiezen voor een systeem met 10-inch HD-scherm, navigatie, DAB digitale radio en ondersteuning van Apple CarPlay® en Android Auto Wireless.

  APPLE CARPLAY® WIRELESS

  Apple CarPlay®* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de nieuwe Tipo City Cross te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  *Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  ANDROID AUTO WIRELESS

  Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 10-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  *Google, Google Play, Android Auto™ en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.

  *Om Android Auto op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto is geïnstalleerd.

  *Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  DIGITALE RADIO (DAB)

  De ingebouwde digitale radio onderscheidt zich door een optimale radio-ontvangst en zeer hoge audiokwaliteit.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data