Vraag een offerte aan.

Tipo Hatchback: dynamisch, praktisch en toonaangevend in comfort.

De nieuwe Tipo S-Design: indrukwekkend in elk opzicht

Een nieuwe, sportieve, dynamische look: de nieuwe Tipo S-Design combineert stijl met inhoud op een manier die ook uw dagelijkse ritten speciaal maakt.

Ontdek meer

Technologie

Fiat Tipo Hatchback - Infotainment

Sluit je smartphone aan!

Via Bluetooth®, de USB-aansluiting of de Aux-ingang kun je nu je smartphone koppelen aan het Uconnect LIVE-systeem van de Fiat Tipo. Vanaf het touchscreen op het dashboard heb je dan niet alleen toegang tot je eigen playlists, maar ook tot de muziek van TuneIn en Deezer, het laatste wereldnieuws van Reuters en je updates op Facebook en Twitter. Gewoon met een paar vingerbewegingen op het scherm, de toetsen op het stuurwiel of met spraakcommando's.
Fiat Tipo Hatchback - Navigatie

Even de weg kwijt?

In dat geval kun je rekenen op het TomTom 3D-navigatiesysteem van het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem. Met behulp van TomTom IQ Routes en actuele TMC-verkeersinformatie berekent het systeem de snelste route naar je bestemming. Dat is niet alleen handig als je de weg niet kent, maar voorkomt ook onnodig in de file staan.
Fiat Tipo Hatchback - Apps

Een beter milieu begint bij je Tipo

Vind je het belangrijk zo schoon en zuinig mogelijk te rijden? De Fiat Tipo biedt je daarvoor een handig hulpmiddel: eco:Drive. Deze app van het Uconnect LIVE-systeem analyseert je rijstijl en geeft je vervolgens tips om brandstof te besparen en de CO2-emissie te verminderen. Ook handig is my:Car: deze app bewaart alle belangrijke gegevens over je Tipo. Zelfs waar je hem hebt geparkeerd.
Fiat Tipo Hatchback - Achteruitrijcamera

Zonder stress inparkeren

De achteruitrijcamera maakt achteruit inparkeren een fluitje van een cent: op het Uconnect-scherm in het dashboard zie je haarscherp hoeveel ruimte je nog hebt.

ACTIES