Vraag een offerte aan.

Denk groot!

De nieuwe Tipo S-Design: indrukwekkend in elk opzicht

Een nieuwe, sportieve, dynamische look: de nieuwe Tipo S-Design combineert stijl met inhoud op een manier die ook uw dagelijkse ritten speciaal maakt.

Ontdek meer

Technologie

Fiat Tipo Stationwagon - Apps

Handige apps

Je favoriete muziek afspelen, je aankomsttijd bekijken op het navigatiesysteem, nieuwe berichten op Facebook en Twitter checken of actief werken aan een schone rijstijl? Met de standaard geïnstalleerde apps van het Uconnect-systeem kan het allemaal!

Fiat Tipo Stationwagon - Infotainment

Wie zegt dat je kinderen niet mag verwennen?

Laat ze onderweg lekker naar hun favoriete muziek luisteren op Deezer of TuneIn. Of hun smartphone aansluiten op het 7-inch touchscreen. Zo vermaken ze zich wel. Tenzij je natuurlijk zelf de weg moet zoeken met het TomTom 3D-navigatiesysteem. Of je updates op Facebook of Twitter wilt checken als je toch even ergens moet wachten.

Fiat Tipo Stationwagon - Navigatie

Op weg naar een onbekende bestemming?

In dat geval kun je rekenen op het TomTom 3D-navigatiesysteem van het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem. Met behulp van TomTom IQ Routes en actuele TMC-verkeersinformatie berekent het systeem de snelste route naar je bestemming. Dat is niet alleen handig als je de weg niet kent, maar voorkomt ook onnodig in de file staan.

Fiat Tipo Stationwagon - Apps

Een beter milieu begint bij je Tipo

Vind je het belangrijk zo schoon en zuinig mogelijk te rijden? De Fiat Tipo biedt je daarvoor een handig hulpmiddel: eco:Drive. Deze app van het Uconnect LIVE-systeem analyseert je rijstijl en geeft je vervolgens tips om brandstof te besparen en de CO2-emissie te verminderen. Ook handig is my:Car: deze app bewaart alle belangrijke gegevens over je Tipo. Zelfs waar je hem hebt geparkeerd.

Fiat Tipo Stationwagon - Achteruitrijcamera

Zonder stress inparkeren

De achteruitrijcamera maakt achteruit inparkeren een fluitje van een cent: op het Uconnect-scherm in het dashboard zie je haarscherp hoeveel ruimte je nog hebt.

ACTIES