Elektrisch rijden en onderhoud

Elektrisch rijden biedt verschillende voordelen, zoals innovatieve technologie, meer duurzaamheid en lagere onderhoudskosten.

Een elektrische auto rijden

Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden. Bekijk de video's en krijg antwoord op al jouw vragen over de technologie achter elektrisch rijden.

Redenen om te kiezen voor een elektrische auto

Met elektrische voertuigen, zoals de nieuwe Topolino, nieuwe 600 en de 500e rijd je zonder problemen iedere milieuzone in. In sommige steden is parkeren zelfs gratis*. 

*afhankelijk van lokale verordeningen en regels

Elektrisch rijden

Elektrische auto's hebben verschillende unieke eigenschappen, zoals de stilte aan boord, het rijcomfort en innovatieve technologie. Kenmerken die je terugvindt in de nieuwe 600 en de 500e + meer! Bekijk de video en ontdek meer over de voordelen van elektrisch rijden.

Volledig elektrisch, 0% CO2-uitstoot

Elektrisch rijden, betekent nul CO2-uitstoot en nul uitstoot van andere gassen - en dat scheelt een hoop! In die wetenschap beleef je nog meer plezier aan boord van jouw nieuwe Topolino, nieuwe 600 of 500e.

Subsidies voor elektrische voertuigen

Ook in 2023 jaar verleent de overheid weer de SEPP-subsidie voor de particuliere aankoop of private lease van een volledig elektrische auto. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie is het van belang dat je de auto zo spoedig mogelijk aanschaft of leaset. Het totaal beschikbare subsidiebudget is beperkt, dus vraag hem zo snel mogelijk aan. Je Fiat-verkooppunt helpt je graag met de aanvraag tijdens het afsluiten van je koop- of leaseovereenkomst.