Skip to content Skip to navigation

  RIJDEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK

  INFOTAINMENT  

  500% fun. Ontdek het infotainmentsysteem met Uconnect™ 7” touchscreen radio, DAB en bediening aan het stuur. En dankzij de handsfree Bluetooth®- functie houd je jouw handen vrij om te sturen en blijft je blik op de weg gericht.

  MOPAR® CONNECT 

  Het standaard Uconnect™-infotainmentsysteem van de 500 biedt je toegang tot de online diensten van Mopar Connect.* Hiermee kun je bijvoorbeeld de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen of op je telefoon opzoeken waar je auto geparkeerd staat als iemand anders hem heeft gebruikt. Ook handig is de pushmelding die je kunt instellen om niets in de auto te vergeten.

  • Beschikbaar na het afsluiten van een abonnement.

  APPLE CARPLAY

  Door het gebruik van Apple CarPlay kun je eenvoudig je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD display om te navigeren, te bellen, berichten te verzenden en ontvangen en luisteren naar muziek, luisterboeken en Podcasts, zonder je aandacht voor de weg te verliezen. Je kan CarPlay namelijk besturen met Siri Voice control of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregisteerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier om te onderzoeken welke apparaten aan te sluiten zijn.

  ANDROID AUTO™

  De 500 en 500C zijn voorzien van Android Auto™. Verbind je smartphone en bestuur de navigatie, muziek, je telefoonboek en veel meer op een veilige manier. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen je app’s netjes op het Uconnect™ 7” HD display op makkelijk leesbare pagina’s.

  Google, Google Play and Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier om te onderzoeken welke apparaten aan te sluiten zijn.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data