FIAT SERVICE,
THE SIMPLE WAY

Jouw Fiat is bij ons in goede handen.

DRAAG ZORG VOOR JE FIAT

Wanneer jouw Fiat in een erkende Fiat-werkplaats wordt gecontroleerd door gespecialiseerde technici, kan je er zeker van zijn dat je auto de aandacht krijgt die hij verdient. Met gebruik van het juiste gereedschap en originele onderdelen worden de prestaties en veiligheid van je auto zo lang mogelijk gewaarborgd.

De leeftijd van je auto geeft je
belangrijke antwoorden

We bieden onderhoudsprogramma's die zijn afgestemd op de leeftijd van jouw auto.

IS JE FIAT JONGER DAN 3 JAAR?

Met Service Care betaal je een vast bedrag voor toekomstige onderhoudsbeurten, originele onderdelen en inspecties. Zo profiteer je van specialistisch onderhoud en financiële zekerheid.

IS JE FIAT OUDER DAN 5 JAAR?

Voor de Fiat van 5 jaar en ouder hebben we de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Door het gebruik van EUROREPAR onderdelen bespaar je op de kosten voor onderhoud, maar niet op kwaliteit! 

WACHT GEEN MINUUT LANGER

Tijd is kostbaar, boek de volgende onderhoudsbeurt op elk gewenst moment online in de werkplaatsagenda van de Fiat Erkend Reparateur. Vind het tijdslot dat jou het beste uitkomt. 

FAQ

Het is onze taak om je goed op de weg te houden. Hoe we dat doen lees je in de antwoorden op veelgestelde vragen.

Antwoorden

Alle details over de frequentie en de kilometrage waarbinnen het onderhoud moet worden uitgevoerd, staan in het onderhoudsschema, dat je ook kunt vinden in de gebruikershandleiding aan boord van je auto.

Ja, ons Fiat FlexCare-programma biedt een ruime en flexibele keuze aan onderhoudspakketten en -programma's, met verschillende dekkingsniveaus, looptijden en kilometrage, op basis van jouw huidige behoeften. 

Wij raden je aan om naar een Erkende Fiat Reparateur te gaan voor de beste kwaliteit en deskundigheid.

ZORG GOED VOOR JE FIAT

De Erkende Fiat-werkplaats biedt de beste zorg die je auto nodig heeft. Hier zijn onze suggesties en adviezen om te weten wanneer en waarvoor je bij ons langs kunt komen.

BANDEN

Het loopvlak van de banden vormt het enige raakvlak tussen je auto en het asfalt.
Zorg daarom dat je banden altijd in goede conditie zijn. Om maximale prestaties op het gebied van veiligheid te garanderen, bieden wij banden aan van gerenommeerde merken

    

Originele Onderdelen & Accessoires

Beschikbaar in de online store

    

ASSISTANCE PECHHULP

Fiat staat 24/7 voor je klaar. Na elke onderhoudsbeurt bij een Fiat Erkend Reparateur krijg je 1 jaar gratis Assistance pechhulp NL-Basis.