Leasys Operational Lease:
dé oplossing voor ondernemers

Kies voor je nieuwe Fiat-leaseauto's voor operational lease van Leasys en profiteer van onze efficiënte fleetmanagementoplossingen. 

(Full) Operational Lease

Een operational lease-contract van Leasys verzekert je van alles wat je nodig hebt voor een efficiënt beheer van je wagenpark.

Voor ondernemers die helemaal geen omkijken naar hun bedrijfsauto's willen hebben, bieden we full operational lease aan. Hierbij nemen we je alles uit handen. Behalve wassen en tanken, dat moeten de gebruikers van de auto's zelf doen.

Meer weten? Onze experts kunnen je deskundig advies geven over de verschillende lease-producten die we aanbieden en de fiscale aspecten ervan.

Voordelen operational lease

Vast maandbedrag: geen verrassingen over de kosten

Minder tijd kwijt met administratie

Ondersteuning voor efficiënt beheer van je wagenpark

Een representatief wagenpark zonder zorgen

Fiat Full Operational Lease

Eén aanspreekpunt voor alle wagenpark gerelateerde zaken

Gespecialiseerd salesteam

Contactkanalen naar keuze

Permanente klanttevredenheidsbewaking

Aanvullende diensten

Behalve het regelen van primaire zaken als belastingen en verzekeringen, kan Leasys je ook een groot aantal andere onderdelen van het wagenparkbeheer uit handen nemen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van een optimale inzetbaarheid van je voertuigen. De gebruikers kunnen bovendien vertrouwen op een optimale technische staat van hun auto.

Onderhoud

Regulier onderhoud en reparaties zijn in het leasebedrag inbegrepen.

Mobiliteitsservice

24-uurs pechhulp, 365 dagen per jaar: snelle hulp in het geval van pech onderweg, in heel Europa.

Mobiliteitsgarantie

Indien nodig zijn altijd voorlopige voertuigen en leenauto's beschikbaar.

Tankpas

Voor betaalgemak bij het tanken kan een tankpas worden aangevraagd. Niet alleen de brandstof, maar ook klein onderhoud als het bijvullen van motorolie kan bij de aangesloten tankstations met deze pas worden betaald.

Online

Online inzicht in alle wagenpark gerelateerde informatie

My-Leasys

My-Leasys biedt je een uitgebreid overzicht van alle auto’s in het wagenpark. Denk aan contracten, maar ook facturen en boetes. Zo kun je eenvoudig het beheer regelen en de onderhoudsstatus van je bedrijfsauto’s bewaken.