Fiat en (RED)

*Momenteel is alleen de 600e in (RED) uitvoering verkrijgbaar.

Ontdek de 600 (RED)

Met de 600 (RED) kies je niet alleen voor een kleurrijke elektrische crossover met een onderscheidende stijl, maar maak je ook een bewuste keuze om het verschil te maken voor anderen.

Steun (RED) en red anderen

(RED) is een hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de bescherming van de meest kwetsbaren tegen infectiezieken als aids en covid. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken die deze strijd willen ondersteunen. Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door het uitbrengen van speciale edities van sommige van onze modellen, zoals nu de nieuwe 600 (RED).Als onderdeel van ons partnerschap gaat er voor elke verkochte auto van dit model een donatie naar (RED). Op deze manier heeft Stellantis sinds 2021 een bedrag van ruim 4,5 miljoen dollar ter beschikking gesteld om deze non-profitorganisatie te helpen met haar levensreddende programma's in die delen van de wereld waar infectieziektes door oorlog en armoede kunnen gedijen.

Exclusieve (RED)-details

De nieuwe Fiat 600 (RED) onderstreept zijn speciale karakter met een aantal exclusieve (RED)-details. Zoals de opvallende rode stiksels van de duurzaam tegen schadelijke micro-organismen beschermde stoelbekleding.

Stijlvol stuurwiel

Het stuurwiel is behandeld met een biocide dat een zeer doeltreffende en langdurig actieve werking heeft tegen bacteriën en schimmels.*

*Meer dan 99,9% op het moment van behandeling: na laboratoriumtests uitgevoerd in overeenstemming met de interne bedrijfsspecificaties waarbij de gebruiksomstandigheden van het stuurwiel werden gesimuleerd, bleef de afname van de microbiële belasting na 3000 cycli van gesimuleerd gebruik groter dan 99,9%.

Stoelen

De bekledingsstof van de stoelen is behandeld met een biocide dat een zeer doeltreffende en langdurig actieve werking werking heeft tegen bacteriën en virussen.*

*Tot 95% op het moment van behandeling (middengedeelten van de zittingen en rugleuningen, excl. hoofdsteunen): na laboratoriumtests uitgevoerd in overeenstemming met de interne bedrijfsspecificaties waarbij de gebruiksomstandigheden van de behandelde stoeloppervlakken werden gesimuleerd, bleef de afname van de microbiële belasting na 3000 cycli van gesimuleerd gebruik groter dan 99,9%.

(RED)-badges

Als bewijs voor jouw en onze steun aan (RED) prijken op de portierstijlen exclusieve (RED)-badges.

Rood embleem

Zijn specifieke 600-embleem op het front maakt de 600 (RED) al van verre herkenbaar: want dat is – hoe kan het ook anders – stijlvol rood.