Fiat World

Alles over de wereld van Fiat: van nieuws over modellen en events, tot een duik in de geschiedenis van ons merk.

Nieuws

Al het nieuws van Fiat op één plek: van aankondigingen van nieuwe modellen tot de laatste productupdates. Ontdek wat we in petto hebben en welke nieuwe wegen we binnenkort inslaan.

    

Heritage

Ken je de legendarische Fiat Uno nog? Of de 124 Sport Spider? Hier lees je alles over de auto's waarmee Fiat geschiedenis heeft geschreven, zowel in het verre verleden als in recentere tijden.

    

Merchandise

Voor veel Fiat-rijders is Fiat veel meer dan alleen de merknaam van hun auto. Speciaal voor hen en andere liefhebbers hebben we een uitgebreide collectie kleding, lifestyle-artikelen en hebbedingetjes samengesteld die is geïnspireerd op onze modellen en merkidentiteit. Ga naar de Fiat Store en laat je verrassen door het aanbod!

    

FIAT-app

De FIAT-app maakt je Fiat nog slimmer: hij biedt je niet alleen de mogelijkheid vanaf je telefoon informatie als het laadniveau van het accupakket te checken, maar geeft je ook toegang tot alle connectiviteitsdiensten die voor jouw auto beschikbaar zijn.

    
Arrivederci grijs!

Met een radicale koerswijziging om zijn nieuwe merkimago te versterken, heeft Fiat besloten zijn auto's kleurrijker te maken en te stoppen met het maken van grijze auto's.

Italianen houden van de nieuwe Fiat 600e: bekroond als "La Novità 2024" door de lezers van Quattroruote

Het nieuwste elektrische model van FIAT, de 600e, is verkozen tot Nieuwkomer van het Jaar 2024 door Quattroruote, een van de belangrijkste Italiaanse automagazines

Fiat introduceert de nieuwe Topolino: een sympathieke elektrische mini-auto met een uniek vleugje dolcevita-beleving

De nieuwe Fiat Topolino: elektrische stedelijke mobiliteit met een unieke dolcevita-ervaring