APK-SERVICE

FIAT APK-SERVICE

Tijdens de verplichte APK-keuring wordt de technische staat van jouw Fiat gecontroleerd of het voldoet aan de eisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Onze experts staan voor je klaar om deze keuring vakkundig uit te voeren. Je betaalt hiervoor een vaste all-in prijs. Komen er tijdens de keuring noodzakelijke aanvullende werkzaamheden naar boven,  dan wordt dat eerst met je overlegd. Je krijgt vooraf een prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

    

APK AANDACHTSPUNTEN

  • Verkeersveiligheid:remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting encarrosserie.
  • Milieu: uitstoot van uitlaatgassen en de aanwezigheid van een roetfilter
    (dieselmotoren) en katalysator.
  • Controle van de registratie: voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en de gebruikte brandstof.

APK-TARIEF

Fiat hanteert een APK adviestarief van €39,95 incl. BTW, EOBD en afmeldkosten voor een RDW-erkende APK-controle. Exclusief eventuele kosten voor viergas- of roetmeting & deeltjesteller.

APK €19,95 BIJ ONDERHOUD

Bespaar tijd en geld door de APK te combineren met regulier onderhoud. Jouw Fiat wordt dan direct op overige vitale onderdelen gecontroleerd. Het bespaart je een extra werkplaatsbezoek en je profiteert bovendien van een gunstiger APK-tarief. 

APK inbegrepen met MyFiat card

Ben je in het bezit van een MyFiat Card, dan is de APK inbegrepen. Je kan de MyFiat card direct aanvragen na een onderhoudsbeurt.