Fiat Betaalplan

Je wil een andere auto, maar kan of wil jouw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kun je met het FIAT Betaalplan jouw toekomstige auto financieren. Zo hoef je niet te sparen en heb je er ook geen zorgen aan. Je betaalt namelijk elke maand een deel van jouw nieuwe auto af. En je regelt alles in één keer bij jouw FIAT verkooppunt. Ook dat is wel zo prettig. FIAT Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van FIAT.

Extra Voorraadvoordeel​

Tijdelijk hebben wij een unieke actie waarbij we op alle voorraadmodellen een super interessante financiering mogen aanbieden. Voor particuliere én zakelijke rijders. Tegen ongekend lage rentetarieven, ondanks dat de rente nu snel aan het oplopen is. Bekijk hier een actueel overzicht van alle voorraadmodellen of neem contact op met de Fiat verkooppunt voor een offerte op maat​.

Voordelen op een rij

Altijd een passend financieringsvoorstel dat bij jouw wensen past

Altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in de showroom

Je bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit

Alles in één keer geregeld

Welke financiering past bij mij?

Je kunt kiezen uit twee vormen van financiering. Beide zijn gebaseerd op een aflopend krediet. Misschien een ingewikkeld verhaal, maar wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.
Bij een aflopend krediet betaal je jouw auto binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet je van tevoren wanneer je alles hebt afbetaald en je weet ook precies waar je aan toe bent. Je kunt kiezen uit twee aantrekkelijke soorten aflopend krediet: