Fiat Financial Lease

Ben je zelfstandig ondernemer, freelancer, zzp-er of mkb-er? Maak kennis met het aanbod FIAT personenauto’s en FIAT Professional bedrijfswagens van Fiat Financial Lease. Deze zakelijke lease vorm van Fiat biedt mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe netto bijtelling. Geniet van de uitgebreide service voor zakelijke rijders. Start met het leasen van een Fiat en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers! Bestel jouw nieuwe Financial Lease auto gemakkelijk online.

Voordelen van Financial Lease

Je bent economisch eigenaar van jouw personen- of bedrijfsauto

Je krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief

Je hebt recht op terugvordering van de btw

Je kunt (vaak) kiezen voor een slottermijn. Daarmee kun je jouw maandlasten nog verder verlagen

Je kunt bij aanschaf van een elektrische bedrijfsauto (grijs kenteken) gebruik maken van de volgende aantrekkelijke fiscale regelingen: Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)

Welke lease vorm past bij jouw bedrijf?

Je bedrijf is je leven, het groeit met je mee en met die groei staan er steeds meer auto’s voor de deur. Als ondernemer of beheerder van een wagenpark wil je graag betrouwbare en comfortabele leaseauto’s welke je kunt leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden en met excellente service. Bij Fiat bieden we altijd de perfecte leasevorm die bij je past en met je meegroeit. Fiat Financial Lease wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van Fiat.