SIGNALEN OM OP TE LETTEN

Voor je eigen veiligheid en die van anderen is het belangrijk dat het remsysteem is perfecte conditie is. Merk je trillingen bij het intrappen van het rempedaal, vreemde geluiden of neemt de remweg toe, maak dan direct een afspraak bij de Fiat Erkend Reparateur. Onze technici controleren of de remmen aan vervanging toe zijn.ORIGINELE ONDERDELEN

Om je een veilige en zorgeloze rit te garanderen, controleert Fiat remschijven met de nieuwste testapparatuur en technologie om er zeker van te zijn dat ze de hitte en druk die tijdens het remmen vrijkomen kunnen weerstaan. Onze Originele Reserveonderdelen zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen en speciaal ontworpen voor jouw auto.


HET BELANG VAN DE FIAT ERKEND REPARATEUR

We hebben een breed netwerk van Fiat Erkend Reparateurs en Verkooppunten die precies weten wat jij en je auto nodig hebben, hoe complex een remsysteem ook is. Onze gecertificeerde monteurs kunnen gemakkelijk problemen identificeren die kunnen ontstaan door oude en versleten remblokken of remmen, of wanneer het systeem niet goed functioneert.