Fiat Onderdelen

Fiat biedt een ruim aanbod aan onderdelen afgestemd op de leeftijd en behoeften van je Fiat. Pas op voor namaakonderdelen. Deze voldoen vaak niet aan de kwaliteitseisen, waardoor ze niet alleen schade aan je auto, maar ook gevaar voor jezelf en anderen kunnen opleveren.

Originele Fiat Onderdelen van MOPAR

Originele kwaliteit, extra gemoedsrust

 

Optimale autoprestaties

Originele Fiat-onderdelen van Mopar worden uitsluitend vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden ze aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen en voortdurend verbeterd met behulp van de nieuwste technieken. Zo ben je verzekerd van maximale veiligheid en betrouwbaarheid en kun je rekenen op een goede restwaarde van je auto.


Geavanceerde innovatie, knowhow en beschikbaarheid

Originele Fiat-onderdelen van MOPAR worden samen met nieuwe Fiat-modellen ontwikkeld. Ze zijn daarom volledig geïntegreerd en technologisch even geavanceerd als elk nieuw model dat wordt gebouwd. Ook zijn ze direct beschikbaar vanaf het moment dat een nieuw model wordt gelanceerd.


Altijd passend

Alleen originele onderdelen van MOPAR zijn perfect ontwikkeld volgens de specificaties en het ontwerp van elk Fiat model. Dit betekent dat onderdelen eenvoudig kunnen worden vervangen door precies  passende onderdelen. Ze zijn beschikbaar in het hele Fiat-netwerk, over de hele wereld en gedurende minstens 10 jaar nadat het model op de markt is gebracht.

Eurorepar onderdelen

Is je Fiat 5 jaar of ouder, kies dan voor de onderdelen van Eurorepar. Met het Eurorepar-assortiment, bestaande uit multimerk slijtage- en onderhoudsdelen, houd je grip op de kosten voor onderhoud zonder in te leveren op kwaliteit. Alle Eurorepar onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Bovendien bieden we 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid. Gewoon verkrijgbaar bij de Fiat Erkend Reparateur.

    

SUSTAINera Circular Economy Onderdelen

Fiat biedt een reeks SUSTAINera Onderdelen & Accessoires om je auto onderhouden en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen door de verspilling van grondstoffen te verminderen.
Het draait allemaal om wat wij beschouwen als de vier R’s:

  • REMAN (gereviseerde onderdelen)
  • REPAIR (gerepareerde onderdelen)
  • REUSE (hergebruikte onderdelen)
  • RECYCLE (gerecyclede onderdelen)


SUSTAINera Onderdelen & Accessoires levert de kwaliteit en duurzaamheid die Fiat-eigenaren mogen verwachten, maar tegen lagere kosten dan nieuwe onderdelen en met een beperkte impact op het milieu.