HEY GOOGLE

DE NIEUWE 500

HEY GOOGLE

VERANDER DE INTERACTIE MET JE AUTO

VERANDER DE INTERACTIE MET JE AUTO

Ontdek een nieuwe manier van interactie met je auto: praat tegen hem! Dankzij de integratie van de Google Assistent met Mopar® Connect kun je bijna alle functies van de online diensten voor de 500, 500C en 500X Hey Google met je stem bedienen. Met een Google Nest smart display of speaker, maar ook gewoon met je telefoon.* Zeg simpelweg “Hey Google, vraag My Fiat ...” en vertel wat je wilt: je wordt op je wenken bediend!

BEDIEN JE AUTO OP AFSTAND

My:RemoteControl van Mopar® Connect biedt je controle over je auto op afstand. Thuis kun je daarvoor een Google Nest smart display of speaker gebruiken, buitenshuis kan het ook met je telefoon.

ALLE INFORMATIE OVER JE AUTO PARAAT

Met my:Car van Mopar® Connect kun je op afstand informatie over je auto opvragen.

BEKIJK JE RITGEGEVENS

Met my:Journey van Mopar® Connect kun je alle gegevens bekijken van de ritten die je met je auto hebt gemaakt.

VERANDER DE INTERACTIE MET JE AUTO
*De Google Assistent is geïntegreerd in telefoons met Android 5.0 of hoger als besturingssysteem, een geheugen van ten minste 1.5 GB en een schermresolutie van minimaal 720p. Op telefoons met iOS als besturingssysteem moet de Google Assistent-app zijn geïnstalleerd en geopend om spraakcommando's te kunnen geven. Let op: activeer de Google Assistent op je telefoon door “Oké Google” te zeggen in plaats van “Hey Google”!

BEDIEN JE AUTO OP AFSTAND

My:RemoteControl van Mopar® Connect biedt je controle over je auto op afstand. Dankzij de integratie van de Google Assistent kan dat ook met je stem. Zeg bijvoorbeeld “Hey Google, vraag My Fiat … • waar mijn 500 geparkeerd staat”
 • hoe ver het lopen is tot mijn 500”
 • om de portieren van mijn 500 te ontgrendelen/vergrendelen”
 • om de achterklep te ontgrendelen”
 • om de alarmknipperlichten in te schakelen”
 • om zonemeldingen in/uit te schakelen”
 • om snelheidsmeldingen in/uit te schakelen”
 • om herinneringsmeldingen in/uit te schakelen”

ALLE INFORMATIE OVER JE AUTO PARAAT

Met my:Car van Mopar® Connect kun je op afstand informatie over je auto opvragen. Dankzij de integratie met Google Assistent kan dat ook met spraakopdrachten. Zeg bijvoorbeeld “Hé Google, vraag My Fiat … • hoeveel benzine er nog in de tank van mijn 500 zit”
 • of de deuren van mijn 500 wel goed zijn afgesloten”
 • om de bandenspanning van mijn 500 te controleren”
 • waar de dichtstbijzijnde servicewerkplaats is”
 • wat de kilometerstand van mijn 500 is”
 • om het laadniveau van de accu van mijn 500 te controleren”

BEKIJK JE RITGEGEVENS

Met my:Journey van Mopar® Connect kun je alle gegevens bekijken van de ritten die je met je auto hebt gemaakt. Zeg bijvoorbeeld: “Hé Google, vraag My Fiat … • hoeveel kilometer ik de laatste honderd ritten in totaal heb gereden”
 • hoeveel kilometer ik gisteren heb gereden”
SPECIAAL WELKOMSTPAKKET

SPECIAAL WELKOMSTPAKKET

Bij je nieuwe 500, 500C of 500X Hey Google krijg je van ons een speciaal welkomstpakket. Hierin zit onder andere een Google Nest Hub, een handig 7-inch display om met spraakopdrachten al je smarthome-apparaten te bedienen. Die kun je natuurlijk ook gebruiken voor je auto!
Verder bevat het pakket een speciale 500 Hey Google-sleutelcover, een exclusieve Google-tas, een sticker met het 500-logo om op de achterzijde van je Google Nest Hub te plakken en een welkomstbrief met installatie-instructies.

*Deze aanbieding is geldig tot 31-1-2022 voor de aanschaf van een van de geselecteerde modellen van de Fiat 500-familie (500, 500C en 500X) "Hey Google" onder de volgende voorwaarden [Link naar PDF-bestand met actievoorwaarden]. Deze actie wordt georganiseerd door FCA Netherlands B.V. in samenwerking met Google Ireland. Google en Google Nest Hub zijn handelsmerken van Google LLC.

BESCHIKBARE MODELLEN

Google, Google Home en Google Nest zijn beschermde merknamen van Google LLC.

*Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Sommige afbeeldingen tonen een verkort en gesimuleerd scenario.