Skip to content Skip to navigation

  DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

  INFOTAINMENT

  Alles wat jij belangrijk vindt altijd binnen handbereik. De Panda Urban is voorzien van een 5-inch radio met bediening op het stuurwiel, AM/FM-tuning, een USB-aansluiting en Bluetooth. Of kies voor het plezier van de Cross-uitvoering, met een 7-inch DAB-radio met touchscreen en ondersteuning voor Apple Carplay en Android Auto™.

  Apple CARPLAY

  Verbind je iPhone voor nog meer rijplezier. Tijdens het rijden kun je navigeren, bellen, berichten versturen en naar je favoriete muziek luisteren terwijl je je op de weg blijft concentreren. Alle CarPlay-functies en compatibele apps zijn namelijk eenvoudig te bedienen. Bijvoorbeeld met spraakassistent Siri, via de stuurwielbediening, het touchpad of het infotainmentscherm.

  Klik hier om alle compatibele apparaten te bekijken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple inc.

  ANDROID AUTO™ 

  Met Android Auto™ gebruik je jouw favoriete apps, Google Maps en Google Music terwijl je rijdt. Alle compatibele apps zijn intuïtief te bedienen vanaf het touchscreen, via spraakopdrachten of de stuurwielbediening.

  Google, Google Play, Android Auto™ en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto™ op het infotainmentscherm te gebruiken, heb je een voertuig nodig dat compatibel is met Android Auto™, een Android-smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto-app.

  Click here to discover compatible devices.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data