Skip to content Skip to navigation

Fiat oude modellen

Een verzameling auto's die het einde naderen van een glorieuze carrière.
Modellen met veel ervaring, rijk aan instellingen en motoren.
Mogelijkheden om niet te missen
alt-image-2

FIAT BRAVO/BRAVA

Auto van het jaar 1996

De sportieve 3-deurs uitvoering kreeg de naam Fiat Bravo. De 5-deurs gezins-uitvoering Fiat Brava. Sta je ervoor dan zijn ze identiek. Sta je erachter dan zijn ze totaal verschillend. En zit je erin? Dan valt het ‘ronde’ dashboard op, de hooggeplaatste en geïntegreerde stereo-installatie. En het driespaaks stuurwiel. Een lust voor het oog.
Fiat introduceert de Bravo/Brava in 1995 en in 1996 is deze compacte middenklasser al meteen auto van het jaar! En een groot succes. Want niet minder dan 1,2 miljoen Bravo's en Brava’s rollen van de band. De showroom uit en de weg op. Maar desondanks komt er in 2001 een einde aan de productie van de Fiat Bravo/Brava.
Tot 2007. Dan is het tijd voor de Fiat Bravo van de 21-e eeuw. Een elegante, prettig rijdende C segment auto met een 1.4 MultiAir benzinemotor. Uitsluitend als vijfdeurs hatchback verkrijgbaar met veel ruimte voor de inzittenden en hun bagage.
De nieuwe Bravo oogt een tikkeltje chique, maar combineert dat met sportieve lijnen, een geraffineerde grill en grote koplampen. Het interieur is van alle eigentijdse techniek en gemakken voorzien. Ook al werd hij uit productie genomen om te worden opgevolgd door de Fiat Tipo Deze Fiat is verkrijgbaar als Sedan, Hatchback en Stationwagen. En die uitblinkt in ruimte en comfort. Typisch Tipo!

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data