Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT

  Via de Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van de elektrische 500C La Prima by Bocelli nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!

  MY ASSISTANT

  My Assistant biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

  * Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app.

  MY REMOTE

  Met My Remote kun je op kaart kijken waar je 500C La Prima by Bocelli zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Ook kun je hier je Eco Score voor zuinig rijden bekijken en tips krijgen om het bereik met de beschikbare acculading te maximaliseren. Verder kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van het accupakket checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat. Via de spraakassistent 'At-Home Digital Assistant' kun je al deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

  MY CAR

  My Car maakt het mogelijk op je telefoon , de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kun je hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

  MY NAVIGATION

  Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Bij de routeberekening kun je specifieke tips en aanbevelingen voor elektrisch rijden krijgen, zoals de weergave van alle laadstations onderweg. Daarnaast kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten en flitsermeldingen langs de route laten weergeven. Ook bijzonder handig is de mogelijkheid om zowel in het instrumentenpaneel als op het infotainmentscherm te tonen waar je met de huidige acculading kunt komen.

  MY WI-FI

  My Wi-Fi biedt je een mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen jij en je reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. Activeer snel je account en profiteer van de gratis proefperiode!

  * My Wi-Fi wordt als betaaldienst voor de elektrische 500 aangeboden.

  MY ALERT

  Met My Alert kun je altijd een oogje op je 500C La Prima by Bocelli houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal vermoedt, ontvang je een pushbericht in de Fiat-app. Je kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-functie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken.*

  * My Alert wordt als optionele dienst voor de elektrische 500 aangeboden.

  UCONNECT DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Uconnect Services biedt je toegang tot een breed pakket aan online diensten voor je elektrische 500 La Prima by Bocelli: ontdek hier alle mogelijkheden!

  Een overzicht van veelgestelde vragen over Uconnect™ Services vindt je hier:

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data