Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het 10,25-inch HD-touchscreen van het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via bluetooth binnen 5 seconden na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen. Door simpelweg “Hé Fiat” te zeggen, kun je vervolgens de spraakassistent activeren.
  In het systeem is een premium audiosysteem van JBL geïntegreerd dat is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde Italiaanse tenor Andrea Bocelli. Dit unieke hifi-systeem biedt je de keuze uit vier virtuele podia die elk een geheel eigen muziekbeleving mogelijk maken.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENTSYSTEEM

  APPLE CARPLAY WIRELESS

  Apple CarPlay* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in je nieuwe 500 'la Prima' Cabrio te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™ WIRELESS

  Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 10,25-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  *Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

  Om Android Auto™ Wireless te kunnen gebruiken, heb je een van de volgende telefoons nodig:
  ● Een smartphone met Android 11.0 en ondersteuning van 5 GHz Wi-Fi (in de EU moeten smartphones aan aanvullende wettelijke eisen voldoen om gebruik te kunnen maken van het 5 GHz Wi-Fi-netwerk in de auto)
  ● Een Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0
  ● Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8-telefoon met Android 9.0 als besturingssysteem


  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data