Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT

  Via de nieuwe Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van je nieuwe elektrische (500C)RED nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!

  MY ASSISTANT

  My Assistant biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

  * Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app.

  MY REMOTE

  Met My Remote kun je op kaart kijken waar je nieuwe elektrische (500C)RED zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Daarnaast kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van de accu's checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat. Via de spraakassistent 'At-Home Digital Assistant' kun je deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

  MY CAR

  My Car maakt het mogelijk op je telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kun je hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

  MY NAVIGATION

  Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Op de kaart kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en laadpunten laten weergeven. Via je telefoon worden de kaarten die in het systeem zijn opgeslagen automatisch geüpdatet, zodat je altijd over de meest recente versies beschikt.

  MY WI-FI

  Het Uconnect™-systeem van de nieuwe elektrische (500C)RED ondersteunt ook de Alexa-spraakassistent* voor bijvoorbeeld het afspelen van muziek, beluisteren van nieuws- en weerberichten, zoeken van locaties, opvragen van routeaanwijzingen of het bedienen van smarthome-systemen thuis. Om gebruik te kunnen maken van Alexa, moet je wel de Wi-Fi hotspot van Ubigi activeren, de mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen.

  * Deze service is op dit moment alleen nog beschikbaar in het Italiaans. Andere talen (Engels, Frans, Duits en Spaans) zijn beschikbaar vanaf begin 2021.

  *Amazon, Alexa gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Alleen beschikbaar voor versies met het Uconnect™ NAV-systeem met 10,25-inch beeldscherm (standaard op de nieuwe elektrische 500 la Prima, Icon en RED. De de Alexa-spraakassistent is momenteel beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

  MY ALERT

  Met My Alert kun je altijd een oogje op je nieuwe elektrische (500C)RED houden. Je kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-functie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken.*

  * My Alert wordt als betaaldienst voor de nieuwe elektrische (500C)RED aangeboden.

  WELKOMSTPAKKET

  Als dank voor je steun aan (RED) ontvang je bij aflevering van je nieuwe elektrische (500C)RED een speciaal welkomstpakket met:
  •Een bedankbrief
  •Een exclusieve sleutelcover
  •Een rode desinfectiedispenser*

  *Op alcohol gebaseerde oplossingen kunnen niet in deze dispenser worden bewaard, wanneer deze in de auto wordt gebruikt. Het gebruik van oplossingen op alcoholbasis die in deze dispenser worden bewaard, gebeurt in ieder geval onder uw volledige verantwoordelijkheid.

  500 IRIDE ESCOOTER POWE(RED) BY MOPAR®

  Als accessoire voor je nieuwe elektrische (500CRED is een speciaal ontworpen elektrische step verkrijgbaar die een perfecte oplossing biedt voor emissievrije stedelijke mobiliteit: de 500 Iride:

  •Licht, compact en eenvoudig in gebruik
  •Bereik tot 30 kilometer, oplaadtijd 4,5 uur
  •Rijsnelheid van maximaal 25 km/h*
  •Stabiel en comfortabel rijgedrag dankzij 10-inch luchtbanden, schokdemper, brede voetplaat en verstelbare stuurstang
  •Rijmoduskeuze en andere instellingen via smartphone-app (iOS en Android)

  * In Nederland is het gebruik van elektrische steps op de openbare weg niet toegestaan. Ook in andere landen kunnen wettelijke beperkingen gelden: controleer altijd de nationale regelgeving en houd je aan de plaatselijk geldende verkeersregels.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data