Skip to content Skip to navigation

  EEN UNIEKE RIJ EN GELUIDSERVARING

  INFOTAINMENT  

  Het Infotainmentsysteem van de Fiat 500e Hatchback, Cabrio en 3+1 heeft een 10-inch touchscreen radio DAB met 6 luidsprekers en navigatie. Je smartphone is via Bluetooth binnen 5 seconden na openen portier verbonden met het systeem. Wil je meer, dan is er voor een ongeëvenaarde geluidservaring een JBL Premium Audio systeem by Bocelli als optie beschikbaar. Daarnaast kun je dankzij de "over the air"-technologie jouw infotainmentsysteem en connected services altijd en overal updaten.

  APPLE CARPLAY 

  De elektrische Fiat 500e is compatibel met Apple CarPlay. Sluit je iPhone aan op het 10-inch radio DAB display en bedien Apple CarPlay draadloos met Siri stembediening of het touchscreen. Je kunt navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen en naar Apple Music of podcasts luisteren terwijl jij je op de weg blijft concentreren.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier om de compatibele apparaten te bekijken.  

  ANDROID AUTO™ 

  De elektrische Fiat 500e is ook compatibel met Android Auto™. Zodra je smartphone met de auto is verbonden, geeft de gebruiksvriendelijke interface je apps weer op het 10-inch radio DAB display. Je kunt muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps kun je kaarten en verkeerssituaties in realtime verkennen, rechtstreeks vanaf het aanraakscherm en zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

  Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.
  Klik hier om de compatibel toestellen te bekijken.

  Klik hier om de compatibele toestellen te bekijken. 

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data