Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Muziek afspelen, navigeren, bellen en nog veel meer: je doet het allemaal intuïtief en veilig via het 7-inch touchscreen van het Uconnect™-systeem. Dat werkt en voelt net zo aan als je smartphone, die je via Apple CarPlay of Android Auto™ volledig met het systeem kunt integreren.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het Uconnect™-systeem, kun je via Siri-spraakopdrachten een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer. Je kunt je telefoon ook bedienen via het HD-touchscreen in het dashboard.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™*

  Dankzij de ondersteuning van Android Auto™ koppel je in een handomdraai je smartphone aan het Uconnect™-systeem van je 500C Dolcevita. Via het touchscreen in het dashboard heb je daarna veilig toegang tot aangepaste apps voor onder andere navigeren, bellen en muziek.

  Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  6 LUIDSPREKERS

  Laat je sturen door de muziek. Met zijn 6 luidsprekers bezorgt de Fiat 500 Dolcevita je een hele nieuwe rijervaring.

  MOPAR® CONNECT

  Het standaard Uconnect™-infotainmentsysteem van de 500C Dolcevita biedt je toegang tot de online diensten van Mopar® Connect. Hiermee kun je bijvoorbeeld de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen of op je telefoon opzoeken waar je auto geparkeerd staat als iemand anders hem heeft gebruikt. Ook handig is de pushmelding die je kunt instellen om niets in de auto te vergeten.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data