Fiat 500L Wagon kleuren

Vanaf € 22.795

Het karakter van de Fiat 500 en de veelzijdigheid van een MPV: verkrijgbaar in een versie met vijf of met zeven zitplaatsen is de 500L Wagon de ruimste 500 ooit.

Technologie

Fiat 500L Wagon infotainment

Technologie maakt het leven makkelijker

De 500L Wagon biedt je de nieuwste technologie om het autorijden leuker en makkelijker te maken. Het nieuwe kleurendisplay in het instrumentenpaneel houdt je op de hoogte van alle belangrijke rij-informatie en de achteruitrijcamera maakt achteruit inparkeren een fluitje van een cent.
En door je telefoon aan het nieuwe Uconnect™-systeem te koppelen, kun je onderweg bellen, berichten beluisteren of versturen, je favoriete playlist afspelen of de beste route naar je bestemming bepalen. Allemaal zonder je handen van het stuur te hoeven nemen.
Fiat 500L Wagon infodisplay

Slimme achteruitrijcamera

Met de achteruitrijcamera behoort parkeerstress tot de verleden tijd: zodra je de achteruitversnelling inschakelt, zie je op het Uconnect™-scherm in het dashboard haarscherp hoeveel ruimte je nog hebt. Handige hulplijnen in het beeld helpen je de 500L Wagon keurig op z'n plek te zetten.
Fiat 500L Wagon bedieningstoetsen op het stuurwiel

Multifunctioneel stuurwiel

De belangrijkste Uconnect™-functies kun je eenvoudig bedienen met de bedieningstoetsen op het stuurwiel. Hiermee kun je ook de schermweergaven voor het infodisplay aanpassen. Vlot en gemakkelijk, zonder je handen van het stuur te hoeven nemen.
Fiat 500L Wagon technologie Uconnect live

Uconnect™ LIVE

Kun je eigenlijk geen moment buiten je smartphone? Dan is het nieuwe Uconnect™ LIVE-systeem ideaal voor jou: na koppeling aan je smartphone heb je vanaf het scherm in het dashboard toegang tot allerlei handige apps die zijn aangepast voor veilig gebruik in de auto, waaronder Facebook en Twitter.
Ook kun je afstemmen op je favoriete radiostation via TuneIn, muziek streamen via Deezer of het laatste wereldnieuws volgen op Reuters. En als je kiest voor Uconnect™ met navigatie, kun je via TomTom LIVE-services actuele informatie opvragen over het weer, files en snelheidscontroles. Wat wil je nog meer?
Fiat 500L Wagon Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de nieuwe 500L Wagon ondersteunt Apple CarPlay.
Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor veilig gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.   

 

Pack
Pack style

Pack Style

Vervolmaak de stijl van je 500L Wagon met het Pack Style. Met dit stylingpakket kun je de uitrusting van de 500L Wagon PopStar verrijken met:

  • 16- of 17-inch lichtmetalen velgen
  • Mistlampen vóór
  • Chroompakket
connect pack

Pack Connect

Je tijd is kostbaar. Zorg daarom dat je ook in je 500L Wagon altijd in verbinding bent. Dit infotainmentpakket biedt een Uconnect™ LIVE-systeem met 7-inch HD-touchscreen en:

  • Ondersteuning van Apple CarPlay
  • Ondersteuning van Android Auto™
  • USB
  • DAB digitale radio
Comfort pack

Pack Comfort

Hoe meer comfort, hoe mooier de reis. Verwen jezelf daarom met het Pack Comfort.
Met dit comfortpakket kun je de uitrusting van de 500L Wagon PopStar uitbreiden met:

Elektrische ruitbediening achter
Cargo Magic Space
Vloermatten voorin
Kinderobservatiespiegel
City Pack

Pack City

Rijden in de stad is soms allesbehalve ontspannend. Maak het je daarom makkelijk met het Pack City. Met dit optiepakket kun je de uitrusting van de 500L Wagon uitbreiden met:

Achteruitrijcamera
Parkeersensoren achter
Elektrisch inklapbare buitenspiegels
Instapverlichting
style-plus-pack

Pack Style Plus

Stijl is een kwestie van zien en gezien worden. Maar dat wil niet zeggen dat je alles hoeft te tonen: met het Pack Style Plus laat je zien dat je stijl hebt, maar bescherm je jezelf ook tegen al te nieuwsgierige blikken.
Dit stylingpakket voor de 500L Lounge en Cross biedt je de volgende premium details:


Donkergetinte ramen achter
Ambianceverlichting
17-inch lichtmetalen velgen
Safety Pack

Pack Safety

De nieuwe 500L biedt een optimale bescherming voor alle inzittenden, bij elke snelheid. En als je écht op alles wilt zijn voorbereid, kun je kiezen voor het Pack Safety. Dit optiepakket biedt de volgende aanvullende veiligheidsvoorzieningen:

- Zelfdimmende buitenspiegels
- Autonoom remsysteem
- Regensensor en lichtsensor

Acties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in