Fiat 500L Wagon kleuren

Vanaf € 22.795

Het karakter van de Fiat 500 en de veelzijdigheid van een MPV: verkrijgbaar in een versie met vijf of met zeven zitplaatsen is de 500L Wagon de ruimste 500 ooit.

Infotainment

Fiat 500L Wagon Apple CarPlay

Apple CarPlay

Apple CarPlay geeft je via speciaal voor veilig gebruik in de auto ontwikkelde apps de mogelijkheid om te bellen, berichten te checken en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.  
Fiat 500L Wagon Android Auto

Android Auto™

Android Auto™ biedt je een slimme en veilige manier om de belangrijkste apps op je smartphone te gebruiken via het Uconnect™-systeem van de 500L Wagon. Via spraakbediening kun je bellen en berichten beluisteren of versturen zonder je handen van het stuur te hoeven nemen. Op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon vlot door de pagina's met beschikbare apps scrollen om de app te zoeken die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, om de snelste route naar je bestemming te vinden of actuele verkeersinformatie op te vragen.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

Android, Android Auto™, Google Play, Google Maps en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
Fiat 500L Wagon Uconnect

Uconnect™

Het Uconnect™-systeem van de 500L Wagon heeft een geïntegreerd audiosysteem dat zich onderscheidt door een zeer hoge geluidskwaliteit. De bediening ervan is net zo makkelijk als die van je smartphone, die je overigens heel eenvoudig op het systeem kunt aansluiten. Het systeem is ook verkrijgbaar met ingebouwd TomTom®-navigatiesysteem met 3D-kaarten, dat je de mogelijkheid biedt te zoeken naar nuttige plaatsen, parkeergarages en tankstation en je via LIVE-services informeert over onder andere het weer, files en snelheidscontroles
Fiat 500L Wagon Uconnect live

Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE geeft je toegang tot een groot aantal handige LIVE-services. Na het installeren van deze gratis app uit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone, kun je je telefoon integreren met het Uconnect™-systeem van de 500L Wagon. Vanaf het scherm in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakcommando's kun je dan onder andere muziek streamen via Deezer en TuneIn, nieuwsberichten ontvangen van Reuters en berichten checken op Twitter en Facebook.
eco:Drive™ biedt je tips om zuiniger en milieuvriendelijker te rijden, terwijl je met my:Car alle technische en andere nuttige informatie over je auto kunt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld thuis vanaf de bank even nakijken of er nog genoeg brandstof in de tank zit.
TomTom® LIVE maakt het rijden leuker en veiliger en brengt je nog sneller op je bestemming met behulp van constant bijgewerkte informatie over files, flitsers en het weer.
Fiat 500L Wagon Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera maakt inparkeren een fluitje van een cent: na het inschakelen van de achteruitversnelling verschijnt op het scherm in het dashboard het beeld van de zone achter de auto. Handige hulplijnen in het beeld helpen je de 500L Wagon keurig op z'n plek te zetten. Makkelijk toch?

Acties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in