Fiat 500L Wagon

Het karakter van de Fiat 500 en de veelzijdigheid van een MPV: verkrijgbaar in een versie met vijf of met zeven zitplaatsen is de 500L Wagon de ruimste 500 ooit.

Ervaar de Fiat 500L Wagon zelf. Boek direct een proefrit.

Infotainment

Fiat 500L Wagon Apple CarPlay

Apple CarPlay

Apple CarPlay geeft je via speciaal voor veilig gebruik in de auto ontwikkelde apps de mogelijkheid om te bellen, berichten te checken en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.  
Fiat 500L Wagon Uconnect

Uconnect™

Uconnect LIVE geeft je toegang tot een groot aantal handige LIVE-services. Na het installeren van deze gratis app uit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone, kun je je telefoon integreren met het Uconnect-systeem van de 500L Wagon. Vanaf het scherm in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakcommando's kun je dan onder andere muziek streamen via Deezer en TuneIn, nieuwsberichten ontvangen van Reuters en berichten checken op Twitter en
Fiat 500L Wagon Uconnect live

Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE geeft je toegang tot een groot aantal handige LIVE-services. Na het installeren van deze gratis app uit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone, kun je je telefoon integreren met het Uconnect™-systeem van de 500L Wagon. Vanaf het scherm in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakcommando's kun je dan onder andere muziek streamen via Deezer en TuneIn, nieuwsberichten ontvangen van Reuters en berichten checken op Twitter en Facebook.
Fiat 500L Wagon Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera maakt inparkeren een fluitje van een cent: na het inschakelen van de achteruitversnelling verschijnt op het scherm in het dashboard het beeld van de zone achter de auto. Handige hulplijnen in het beeld helpen je de 500L Wagon keurig op z'n plek te zetten. Makkelijk toch?
Mopar Connect Fiat 500L Wagon

Jouw 500L Wagon in de palm van je hand

Mopar® Connect maakt het regelen van alles wat met je 500L Wagon te maken heeft makkelijker dan ooit. Opzoeken wanneer het tijd is voor de apk of een onderhoudsbeurt, kijken waar hij geparkeerd staat, de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen: je doet het allemaal snel en makkelijk via je smartphone. En mocht iemand proberen er met je 500L Wagon vandoor te gaan, dan krijg je hiervan direct een push-bericht. Een hele geruststelling toch?

Acties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in