OOK LEGENDES ONTWIKKELEN ZICH

En veranderen. Zoals de 500, de Italiaanse autolegende bij uitstek, die nu niet meer alleen leuk en hip is, maar ook verleidelijk en stoer.

EEN BEETJE ONDEUGEND

Het vrolijke gezicht van de 500 heeft ondeugende trekjes gekregen. Zijn nieuwe front oogt wat brutaler, dankzij de nieuwe profileringen, de dubbele horizontale sierstrip en de voorbumper met driedimensionale grille.
De nieuwe poly-elliptische koplampen lijken je uitdagend aan te kijken en in het donker zelfs een knipoog te geven. De nieuwe cirkelvormige led-dagrijlichten geïnspireerd op de '0' in het 500-logo maken hem al van veraf herkenbaar: nog mooier, nog kordater, nog meer 500.

Fiat 500 koplampen
Fiat 500 second skin collection

LORD - SMALL

De tijdloze charme van British style. Maar dan wel met een knipoog.

NAVY - MEDIUM

De zonnige uitstraling van de zomer. Met graphics in Navy-stijl.

COMICS - MEDIUM (rood/zwart of geel/zwart)

Kleurrijk en vrolijk: de 500 als cartoon.

CAMOUFLAGE – MEDIUM

Een zelfbewuste keuze, die de 500 nog hipper maakt.

KARAKTER UIT ZICH IN DE DETAILS

Zoals de nieuwe verchroomde sierstrip op de achterbumper waarin het mistachterlicht en achteruitrijlicht zijn opgenomen.
Of de nieuwe achterlichtunits die een omlijsting op de carrosserie vormen waarin de achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers zijn geïntegreerd.
Een unieke en gedurfde oplossing die laat zien hoe de 500 zich steeds weer weet te vernieuwen zonder zijn oorspronkelijke karakter te verliezen.

Fiat 500 achterlicht detail
Fiat 500 velgen

EEN EXTRA VLEUGJE KLASSE

Het karakteristieke profiel van de 500 is niet veranderd, maar heeft wel een vleugje extra klasse gekregen in de vorm van twee nieuwe typen lichtmetalen velgen: hoogglans zilver van 15 inch en geslepen matzwart van 16 inch.
Twee nieuwe carrosseriekleuren laten het nieuwe design van de 500 optimaal tot zijn recht komen: de hippe en zonnige rode pastellak Rosso Corallo en de verfijnde en exclusieve metaallak Bordeaux Opera.