Skip to content Skip to navigation

Haaima Hylkema


Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.


Duurzaam

We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof. Duurzaamheid komt bij ons ook tot uitdrukking in het sociale aspect. Wij zijn namelijk maatschappelijk sterk verbonden met de regio en wij zijn sponsor van een groot aantal sportclubs, evenementen, maatschappelijke projecten en stichtingen.


Dicht bij de klant

Een vertrouwd gezicht, persoonlijke aandacht en je thuis voelen. Dat is wat jij bij ons kunt verwachten. We kennen onze klant, wij luisteren naar jouw wensen en dat vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Daarnaast, zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Bovendien, beschikken we over een groot netwerk van 16 vestigingen, dus altijd een vestiging dichtbij.


Frysk DNA

We zijn trots op ons familiegevoel en onze Fryske roots, die al generaties lang de basis van ons bedrijf vormen. We zijn nuchter én ambitieus. We hebben met al onze merken een goede naam opgebouwd en zijn bewezen betrouwbaar.


Innovatief en in beweging

Als organisatie staan we zeker niet stil. We zijn ondernemend en pakken graag kansen op. We staan open voor groei en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen. We zijn toekomstgericht en innovatief.


Samen sterk(er)

We combineren de kracht van onze zelfstandigheid, met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en middelen.

Dit betekent voor jou, dat wij mobiliteit in de breedste zin van het woord, kunnen bieden. We zijn dichtbij, doen zaken met Fryske nuchterheid en zijn innovatief. Dat maakt ons samen sterk! Haaima Hylkema, voor iedereen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Ontdek onze locaties

HAAIMA HYLKEMA LEEUWARDEN

HAAIMA HYLKEMA LEEUWARDEN

LEO TWIJNSTRA STRAAT 2
8923 EL LEEUWARDEN
Tel: +31 582666255
HAAIMA HYLKEMA HEERENVEEN

HAAIMA HYLKEMA HEERENVEEN

DE SKRYNMAKKER 20
8447 GH HERENVEEN
Tel: +31 513610022
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data