Panda

Veiligheidsvoorzieningen

Met de nieuwe Pandina veiligheidstechnologie voel je Je veiliger tijdens het rijden en maniobraren.

Advanced Emergency Braking System*

Tot een snelheid van 130 km/u remt de Fiat Panda automatisch af als er een gevaar wordt gedetecteerd. Hierdoor worden ongevallen met voorliggers voorkomen of wordt de impact ervan tot een minimum beperkt.

Intelligente Snelheidsassistent met Verkeersbordherkenning*

Dankzij de verkeersbordherkenning ben je in de nieuwe Panda altijd op de hoogte van de geldende snelheidslimiet. Alle informatie die je nodig hebt, wordt op het digitale display getoond zodat je je snelheid op tijd kunt beperken.

Cruise Control & Rijbaanassistentie

Dankzij de camera aan de voorzijde houdt de Cruise Control in de nieuwe Panda automatisch veilig afstand tot je voorliggers. Het systeem werkt op snelheden tussen de 30 en 160 km/u. Daarnaast zorgen de sensoren ervoor dat je in de juiste rijbaan blijft, door extra weerstand in het stuurwiel te geven wanneer je onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten.

Attention Assist

​Het systeem detecteert de eerste signalen van vermoeidheid door zijwaartse bewegingen van de auto te monitoren. Is het tijd om pauze te nemen, dan word je automatisch gewaarschuwd met een geluidssignaal en een symbool in het instrumentendisplay.

Automatisch grootlicht

De juiste verlichting op het juiste moment: de nieuwe Panda stemt het gebruik van dim- en grootlicht automatisch af op de verkeersomstandigheden. Alleen beschikbaar voor de Pandina-versie.

Parkeersensoren

De parkeersensoren achter maken parkeren en manoeuvreren met de nieuwe Panda eenvoudiger dan ooit.

Charmante details

Er is niets dat de contrasterende gele spiegelkappen niet kunnen toevoegen.

Exclusief kenmerk

In het derde remlicht en in het privacy glass van de derde zijruit is een getekende Pandina verwerkt.

Stijlvol rijden

Het stijlvolle stuur en en het witgelakte dashboard brengen je meteen in de mood om te rijden.