Skip to content Skip to navigation

Jouw Fiat leasen of financieren

Je bent een particuliere of zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte Fiat aan te schaffen. Dat is natuurlijk een fantastisch idee. De vraag is nu alleen nog hoe je het financieel gaat regelen. Je kunt kiezen uit: leasen, financieren of kopen. Fiat adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze, ook als het om de autoverzekering of verlenging van de garantie gaat

Private lease - Jij de brandstof, wij de rest

Met Private Lease stel jij je nieuwe Fiat samen zoals jij het wilt. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Bereken direct jouw Private Lease tarief.
BEREKEN

Particulier financieren - Een betaalplan met vaste maandbedragen

Je koopt jouw nieuwe of gebruikte droomauto en maakt bij de betaling slim gebruik van een Fiat financiering. Je hoeft niet in één keer die investering te doen, maar betaalt in vaste maandbedragen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
ONTDEK

Zakelijk leasen - Een vast leasebedrag per maand

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. U besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. U betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf.
ONTDEK

Zakelijk financieren - Je betaalt in vaste maandbedragen

Bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto voor je bedrijf, kan je slim gebruikmaken van een zakelijke financiering. Je betaalt in vaste maandbedragen zonder verrassingen. Je houdt meer werkkapitaal over, omdat je de investering niet in één keer hoeft te doen.
ONTDEK

Fiat Autoverzekering - Lage premies, unieke voorwaarden

De Fiat Autoverzekering biedt een unieke dekking tegen een zeer scherpe premie. Profiteer onder meer van: tot 5 jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, reparatie bij je eigen vertrouwde Fiat dealer met originele Fiat onderdelen.
ONTDEK
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data