PRIVATE LEASE

PRIVATE LEASE / PARTICULIER LEASEN

RIJ NU 2 MAANDEN GRATIS
Als je nu kiest voor een geselecteerd voorraadmodel van de Fiat 500, rij je 2 maanden gratis! Voor de 500X en 500L geldt dat je 1 maand gratis rijdt. Informeer bij de dealer of kijk op de voorraadsite. *

NA 1 JAAR OPZEGBAAR
Fiat biedt je nu de vrijheid om zonder extra kosten eerder uit je Private Lease contract te stappen. Een Fiat 500, 500X of 500L met een Smart contract van 48 maanden is nu standaard inclusief ‘Be Free’: dit is de mogelijkheid om na 2 jaar kosteloos je contract te beëindigen. Bij een Top contract zit zelfs Be Free Plus: hiermee kan je al na 1 jaar uitstappen.

Bereken hieronder het leasebedrag van jouw favoriete Fiat.

Een auto privé leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. Met Private Lease heb je namelijk wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen.

 

*Private Lease actie “Rij 2 maanden of 1 maand gratis” via FCA Capital Nederland BV in de vorm van een cashback actie. De cashback actie bestaat uit: twee termijnen gratis voor de Fiat 500 en 1 maand gratis op de 500L en 500X, geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Vraag uw Fiat-dealer naar de beschikbare modellen of kijk op de voorraadsite. De cashback actie wordt vergoed tot maximaal € 375 incl. btw per maand voor de Fiat 500 en maximaal € 750 incl. btw voor de 500L en 500X. Dit betekent dat het Cashback tegoed kan oplopen tot € 750. Alleen geldig voor aanvragen van 15-5-2017 t/m 30-9-2017 bij registratie tot 30-9-2017. Als aan alle actievoorwaarden is voldaan, dan zal FCA Capital het Cashback Actie tegoed overmaken naar uw bankrekeningnummer vóór 31 december 2017. FCA Capital behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Door deelname aan de Cashback actie gaat de deelnemer akkoord met de voorwaarden.