Skip to content Skip to navigation

WELKOM BIJ
FIAT PRIVATE
LEASE

PRIVATE LEASE CALCULATOR

Fiat Private Lease

Een auto privé leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. Met Private Lease heb je namelijk wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Dus, zeg het maar. Welke Fiat wordt het?

ONDERHOUD & HULP

Onderhoud en reparatie via een vakkundige Fiat-dealer. Altijd internationale pech- en mobiliteitshulp

ALL-INCLUSIVE

Alle kosten zijn inclusief. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen

FLEXIBEL

Elke 2, 3, 4 of 5 jaar een nieuwe auto, volledig samen te stellen zoals jij wilt.

Precies weten waar u aan toe bent

Bij veel leasecontracten kom je na het ondertekenen van een contract voor verrassingen te staan. Denk hierbij aan eenmalige administratiekosten, reclamestickers op de auto, dure meerkilometers, eigen risico bij schade of een rekening voor de wegenbelasting. Bij Fiat Private Lease weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Daarnaast kun je via de online private lease calculator alvast een eerste indruk krijgen van het maandbedrag. Bereken direct jouw Private Lease tarief. Vanzelfsprekend kun je eerst een proefrit in je favoriete Fiat maken voordat je een beslissing neemt.

Welk private lease pakket past het beste bij u?

Bij Fiat Private Lease heeft u de keuze uit drie pakketten. Welke u kiest, hangt af van wat u belangrijk vindt. Ook is het mogelijk om onderdelen los bij te boeken. Daarmee is Fiat Private Lease één van de meest flexibele en transparante private lease-aanbieders in de markt.

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data