Skip to content Skip to navigation

FIAT BETAALPLAN

Schaf jouw nieuwe FIAT aan via een scherpe financiering

HOE WERKT HET FIAT BETAALPLAN?


Je wil een andere auto, maar kan of wil jouw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kun je met het FIAT Betaalplan jouw toekomstige auto financieren. Zo hoef je niet te sparen en heb je er ook geen zorgen aan. Je betaalt namelijk elke maand een deel van jouw nieuwe auto af. En je regelt alles in één keer bij jouw FIAT dealer. Ook dat is wel zo prettig. FIAT Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van FIAT.


Extra Voorraadvoordeel​

Tijdelijk hebben wij een unieke actie waarbij we op alle voorraadmodellen een super interessante financiering mogen aanbieden. Voor particuliere én zakelijke rijders. Tegen ongekend lage rentetarieven, ondanks dat de rente nu snel aan het oplopen is. Bekijk hier een actueel overzicht van alle voorraadmodellen of neem contact op met de Fiat dealer voor een offerte op maat​.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Altijd een passend financieringsvoorstel dat bij jouw wensen past
Altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in de showroom
Je bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
alles in één keer geregeld

WELKE FINANCIERING PAST BIJ MIJ?


Je kunt kiezen uit twee vormen van financiering. Beide zijn gebaseerd op een aflopend krediet. Misschien een ingewikkeld verhaal, maar wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.

Aflopend krediet
Bij een aflopend krediet betaal je jouw auto binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet je van tevoren wanneer je alles hebt afbetaald en je weet ook precies waar je aan toe bent. Je kunt kiezen uit twee aantrekkelijke soorten aflopend krediet:

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data