Skip to content Skip to navigation

BEREIK EN BATTERIJ OPLADEN

Bereik

Tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog verder in stadsmodus. Ontdek het maximumbereik en de rijmodi van de nieuwe elektrische Fiat 500.

eSolutions Charging

De oplossing om zorgeloos je auto op te laden, thuis en onderweg.
• Oplaadvrijheid: Gebruik je mobiel voor het beheren van je Wallbox thuis, en met de oplaadpunten onderweg binnen ons netwerk.
• Oplaadgeschiedenis: krijg volledig inzicht in de details van je oplaadsessies en betalingen
• Laadsessies: neem het hef in handen, zelfs op afstand! Start of eindig een oplaadsessie via je mobiel, waar en wanneer je maar wilt.

Ontdek free2move esolutions oplaad services

EEN EXCLUSIEVE WALLBOX
De optionele easyWallbox is exclusief ontworpen om je persoonlijke oplaadpunt thuis te creëren. Met de “Plug & Play” technologie kun je zelf het oplaadpunt installeren en met de Bluetooth verbinding kun je de instellingen en de bedrijfsparameters controleren. De easyWallbox heeft een Dynamic Power Management (DPM) sensor om black-outs in huis te voorkomen en als je opwaardeert tot 7,4kW (met een professionele installatie), laadt de gloednieuwe 500 "la Prima" hatchback in minder dan 4 uur op*.
*laadtijden 15-80% SoC.
PREMIUM CHARGING SOLUTIONS
eProWallbox is het perfecte apparaat om je oplaadervaring te optimaliseren. Het is ideaal voor wie thuis snel en veilig moet opladen. Je kunt kiezen uit drie oplaadoplossingen: Move, Explore en eProWallbox. Met eProWallbox Move kun je via een speciale app de box bedienen, via Bluetooth of WIFI. Daarnaast beschikt eProWallbox Explore over een touchscreen display terwijl het mogelijk is de toegang te controleren om ongeoorloofd gebruik te voorkomen dankzij de RFID-kaart. En tot slot is eProWallbox het absolute totaalpakket: nu al toekomstbestendig, klaar voor de volgende generatie communicatie tussen voertuigen en elektrische netwerken.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data