Skip to content Skip to navigation

BEREIK EN BATTERIJ OPLADEN

Bereik

Tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog verder in stadsmodus. Ontdek het maximumbereik en de rijmodi van de nieuwe elektrische Fiat 500.

Batterij herladen

Je kan de nieuwe elektrische Fiat 500 zowel thuis als in meer dan 140.000 publieke laadpunten in Europa opladen.

My easyWallbox

Een controle-app voor de easyWallbox waarmee je via Bluetooth een herlaadbeurt opstart of uitstelt, je herlaadhistoriek raadpleegt en je wallbox configureert.

EVBOX ELVI CONNECTED WALLBOX
De EVBox Elvi Connected Wallbox biedt maximaal oplaadgemak. Deze geavanceerde thuislader is geschikt voor 3-fase laden met een vermogen tot 11 kW. Via Bluetooth, Wi- Fi of 4G/3G kun je laadsessies controleren en programmeren. Door slim je oplaadtijden te kiezen, kun je profiteren van lage stroomtarieven in daluren. Ook kun je op afstand over onbevoegd gebruik waken, bijvoorbeeld als de connected thuislader is geïnstalleerd op een van buitenaf toegankelijke plaats, zoals een oprit of voortuin. Installatie dient plaats te vinden door een door FCA-erkende elektricien.
JE EIGEN LAADSTATION
Met de optionele easyWallbox zorg je voor eigen laadstation thuis. Installatie is een kwestie van ophangen, de stekker in het stopcontact steken en klaar. Via een Bluetooth-verbinding kun je eenvoudig op je telefoon de instellingen controleren en aanpassen. Een ingebouwde beveiliging meet het actuele stroomverbruik in huis en past de laadsnelheid daarop aan om doorslaan van de stoppen te voorkomen. Wanneer je kiest voor de 7,4 kW-versie, kun je de accu’s in minder dan vier uur opladen*. Deze sterkere variant moet door een professionele elektricien worden geïnstalleerd.
*Laadtijden zijn gebaseerd op opladen van 15 tot 80% van de accucapaciteit.