Elektrische Mobiliteit

Welkom op de Fiat-hub, gewijd aan de elektrische mobiliteit. Ontdek wat ‘elektrisch rijden’ inhoudt, lees al je twijfels weg en kom alles te weten over de hieraan verbonden voordelen en premies.

De nieuwe Fiat 500 «la Prima»

Het icoon dat sinds 1957 voor verandering staat, is nu klaar om jou het volgende decennium binnen te rijden met enkele unieke kenmerken.

Ontdek meer
RIJ VOOR DE TOEKOMST, PROFITEER NU

De nieuwe Fiat 500 is de eerste auto ter wereld die een milieuvriendelijke rijstijl beloont. Dankzij KIRI: hoe meer kilometers je duurzaam met je nieuwe 500 rijdt, hoe meer KIRI-coins je in je digitale portemonnee verzamelt. Op het KIRI-marktplein kun je die weer uitgeven aan allerlei leuke producten of diensten. Allemaal duurzaam natuurlijk!

Bereik en batterij opladen

Hoe ver kan ik ermee rijden? Na hoeveel kilometers moet ik mijn elektrische wagen herladen? Waar vind ik een oplaadpunt? Het antwoord op deze vragen vind je op onze specifieke pagina.

Ontdek meer

Premies en voordelen

Van aankooppremies tot sloopregelingen over de besparingen voor eigenaars zoals belastingen en parkingkortingen. Ontdek alle voordelen en financiële premies voor elektrische wagens in jouw buurt.

Ontdek meer

Elektrisch rijden en onderhoud

Superieure kenmerken en de nieuwste technologie zijn de kernelementen van elektrische wagens. Zo veranderen ze ons idee van mobiliteit.
Ontdek de voordelen van elektrisch rijden en het onderhoud.
Ontdek meer