Skip to content Skip to navigation

Elektrische Mobiliteit

Welkom op de Fiat-hub, gewijd aan de elektrische mobiliteit. Ontdek wat ‘elektrisch rijden’ inhoudt, lees al je twijfels weg en kom alles te weten over de hieraan verbonden voordelen en premies.

SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO IN 2023

Ook voor dit jaar stelt de overheid weer een subsidie (SEPP) ter beschikking voor de particuliere aanschaf of private lease van een volledig elektrische auto. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie is het van belang dat je de auto zo spoedig mogelijk aangeschaft of leaset. Het totaal beschikbare subsidiebudget is namelijk beperkt, dus is het aan te raden dit zo snel mogelijk aan te vragen. Je Fiat-dealer helpt je met jouw aanvraag tijdens het afsluiten van je koop- of leaseovereenkomst.

De nieuwe Fiat 500 «la Prima»

Het icoon dat sinds 1957 voor verandering staat, is nu klaar om jou het volgende decennium binnen te rijden met enkele unieke kenmerken.

Ontdek la Prima
RIJ VOOR DE TOEKOMST, PROFITEER NU

De nieuwe Fiat 500 is de eerste auto ter wereld die een milieuvriendelijke rijstijl beloont. Dankzij KIRI: hoe meer kilometers je duurzaam met je nieuwe 500 rijdt, hoe meer KIRI-coins je in je digitale portemonnee verzamelt. Op het KIRI-marktplein kun je die weer uitgeven aan allerlei leuke producten of diensten. Allemaal duurzaam natuurlijk!

Bereik en batterij opladen

Hoe ver kan ik ermee rijden? Na hoeveel kilometers moet ik mijn elektrische wagen herladen? Waar vind ik een oplaadpunt? Het antwoord op deze vragen vind je op onze specifieke pagina.

Lees meer

Premies en voordelen

Van aankooppremies tot sloopregelingen over de besparingen voor eigenaars zoals belastingen en parkingkortingen. Ontdek alle voordelen en financiële premies voor elektrische wagens in jouw buurt.

Elektrisch rijden en onderhoud

Superieure kenmerken en de nieuwste technologie zijn de kernelementen van elektrische wagens. Zo veranderen ze ons idee van mobiliteit.
Ontdek de voordelen van elektrisch rijden en het onderhoud.
Ontdek elektrisch rijden
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data