Skip to content Skip to navigation

Broekhuis


Zoek je een gebruikte of gloednieuwe Fiat? Ontdek bij de vestigingen van Broekhuis Fiat welke Fiat bij jou past! Zoek je een werkplaats waar jouw Fiat volgens fabrieksvoorschriften onderhouden wordt? Dan ben je in onze werkplaats aan het juiste adres, zodat je ook na reparatie en onderhoud bepaalde garanties behoudt.

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 65 vestigingen vertegenwoordigen wij 19 automerken, 6 bedrijfswagen merken en een motormerk. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Alles van A tot Z geregeld

Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we de scherpste tarieven.


Men kan bij ons terecht voor onder andere:
• Aankoop & advies
• Nieuw & Occasion
• Onderhoud & reparatie
• Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
• Autoverhuur & shortlease
• Private lease & zakelijke lease
• Financieringen & verzekeringen
• Schadeherstel
• Fleet sales
• Wagenparkbeheer

 

Broekhuis beweegt mensen

De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Ons motto is: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Met dit motto halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat iedere klant onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij niet met een klein team, inmiddels bestaat het team van Broekhuis uit meer dan 1.800 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.
Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Om dit doel na te streven werken alle Broekhuis medewerkers vanuit de kernwaarden ‘mensgericht’ en ‘oplossingsgericht’. Wij beloven dan ook hoe dan ook te helpen, je recht in de ogen te kijken, je thuis te laten komen en altijd in de buurt te zijn. Deze vier klantbeloften zijn de bouwstenen van onze organisatie. Hiermee zijn wij groot geworden en blijven wij onszelf ontwikkelen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ontdek onze locaties

BROEKHUIS APELDOORN

BROEKHUIS APELDOORN

LAAN VAN MALKENSCHOTEN 85
7333 NP APELDOORN
Tel: +31 555380500
BROEKHUIS ZWOLLE

BROEKHUIS ZWOLLE

Ambachtsstraat 17
NIKOLAUS OTTOSTRAAT 11 8013 NG ZWOLLE
Tel: +31 (0)382050300
BROEKHUIS HARDERWIJK

BROEKHUIS HARDERWIJK

LORENTZSTRAAT 17
3846 AV HARDERWIJK
Tel: +31 (0)341794900
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data