Skip to content Skip to navigation

FIAT PRIVATE LEASE

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand.

WAT IS FIAT PRIVATE LEASE?


Fiat Private Lease biedt je een pasklare oplossing om een nieuwe Fiat te rijden zonder je spaargeld te hoeven aanspreken. Een aanbetaling is niet nodig, je betaalt alleen een gering maandbedrag waarin alle kosten zijn inbegrepen: onderhoud, reparaties, verzekering, belasting, pechhulp, etc. Alleen opladen en tanken komen nog voor je eigen rekening.

Fiat Private Lease biedt je bovendien een maximum aan flexibiliteit: je kunt het contract precies samenstellen volgens jouw wensen. Zo betaal je alleen voor wat jíj nodig hebt. En mocht je persoonlijke situatie veranderen, dan kun je het contract tijdens de looptijd altijd aanpassen.

HOE WERKT FIAT PRIVATE LEASE?


Met Fiat Private Lease betaal je alleen het maandbedrag en zorgen wij verder voor alles. Je kunt het vergelijken met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij je zelf het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de looptijd van het contract bepaalt: 30, 36, 48 of 60 maanden. Na afloop van het contract lever je de auto gewoon weer in en zit je verder nergens aan vast.
• Welke kosten zijn inbegrepen?
• Onderhoud
• Reparatie
• Verzekering
• Motorrijtuigenbelasting ('wegenbelasting')
• Pechhulp
• Afschrijving

Eigenlijk dus alles, behalve de kosten voor brandstof of opladen. Zo weet je precies wat je elke maand voor je auto kwijt bent en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte onderhoudskosten of reparaties. Ook loop je geen risico op een tegenvallende restwaarde wanneer je de auto later wilt inruilen voor een nieuwe.

PROFITEER VAN DE SUBSIDIE


De overheid geeft subsidie om elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. Voor nieuwe elektrische auto's bedraagt deze subsidie €2950. Je kunt dit bedrag ook krijgen bij aanschaf via private lease. Alleen mogen wij de subsidie niet voor je aanvragen: dat moet je als consument zelf doen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

• Aan de verstrekking van de subsidie heeft de overheid verder de volgende voorwaarden verbonden:
• Alleen voor aanschaf van een 100% elektrische auto (dus niet voor hybride modellen).
• De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000 en €45.000 liggen.
• De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
• Bij beëindiging van het leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie.

De overheid heeft voor heel 2023 een vaste som geld voor deze regeling gereserveerd. Dat betekent dat nieuwe aanvragen alleen worden toegekend zolang er nog geld in de subsidiepot zit. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

STEL JE NIEUWE FIAT SAMEN EN BESTEL HEM ONLINE


Wil je jouw droomauto van A tot Z zelf samenstellen? Met nét die speciale kleur of optie? Ook dat kan gewoon wanneer je kiest voor Fiat Private Lease!

Na het configureren van je nieuwe auto op de website, kun je met behulp van onze Private Lease-calculator meteen het maandbedrag berekenen. Eventueel kun je daarna nog extra opties toevoegen of juist weer verwijderen. Wanneer je zo een nieuwe Fiat hebt uitgekozen die helemaal naar je zin is en die binnen je budget past, kun je hem direct online bestellen.

Wil je de auto liever eerst in het echt zien? Of er een ritje in maken? Dat kan natuurlijk. De Fiat-dealer bij jou in de buurt helpt je graag verder!

ONZE MODELLEN

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data