Skip to content Skip to navigation

FIAT FINANCIAL LEASE

De beste leasedeal voor slimme ondernemers

WAT IS FIAT FINANCIAL LEASE?


Ben je zelfstandig ondernemer, freelancer, zzp-er of mkb-er? Maak kennis met het aanbod FIAT personenauto’s en FIAT Professional bedrijfswagens van Fiat Financial Lease. Deze zakelijke lease vorm van Fiat biedt mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe netto bijtelling. Geniet van de uitgebreide service voor zakelijke rijders. Start met het leasen van een Fiat en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers! Bestel jouw nieuwe Financial Lease auto gemakkelijk online.


Extra Voorraadvoordeel​

Tijdelijk hebben wij een unieke actie waarbij we op alle voorraadmodellen een super interessante financiering mogen aanbieden. Tegen ongekend lage rentetarieven, ondanks dat de rente nu snel aan het oplopen is. Zo profiteer je tot en met 30 juni a.s. van 0% rente op alle modellen uit voorraad via Fiat Financial Lease. Daarnaast kun je ook direct wegrijden!

DE VOORDELEN VAN FINANCIAL LEASE
Je bent economisch eigenaar van jouw personen- of bedrijfsauto
Je krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
Je hebt recht op terugvordering van de btw
Je kunt (vaak) kiezen voor een slottermijn. Daarmee kun je jouw maandlasten nog verder verlagen
Je kunt bij aanschaf van een elektrische bedrijfsauto (grijs kenteken) gebruik maken van de volgende aantrekkelijke fiscale regelingen: Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)

WELKE LEASEVORM PAST BIJ JOUW BEDRIJF?


Je bedrijf is je leven, het groeit met je mee en met die groei staan er steeds meer auto’s voor de deur. Als ondernemer of beheerder van een wagenpark wil je graag betrouwbare en comfortabele leaseauto’s welke je kunt leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden en met excellente service.
Bij Fiat bieden we altijd de perfecte leasevorm die bij je past en met je meegroeit. Fiat Financial Lease wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van Fiat.

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data