Hybrid Launch Edition

Hybrid Launch Edition

SPECIAL SERIES
De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition
SPECIAL SERIES
De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition worden uitgebracht in de exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’, een dauwgroene lak die hun duurzame karakter benadrukt. Daarnaast zijn de voorstoelen bekleed met Seaqual® Yarn, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee. Maar dé grote troef van de nieuwe Hybrid-varianten is natuurlijk hun geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 20%* lager liggen dan bij hun conventionele tegenhangers.​
Nu met de nieuwe D-Fence pack die je helpt om jouw auto hygiënisch te houden.Nu beschikbaar met het nieuwe D-Fence pack dat zorgt voor zuivere lucht binnenin de wagen en eliminatie van bacteriën en allergenen voor een betere hygiëne aan boord van de 500.

*Op basis NECD 2-waarden

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. Maar ook door diverse andere duurzame oplossingen, zoals de toepassing van Seaqual® Yarn voor de stoelbekleding: een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee.
Nu beschikbaar met het nieuwe D-Fence pack dat zorgt voor zuivere lucht binnenin de wagen en eliminatie van bacteriën en allergenen voor een betere hygiëne aan boord van de Panda.

Nieuw D-Fence pack : een revolutie voor de hygiëne in uw wagen.

Dit pack bestaat uit 3 items die bijdragen tot de zuivering van de lucht binnenin de wagen om zo bacteriën en allergenen te voorkomen.

  • • De premium interieurfilter filtert tot 100% van kleine partikels en allergenen en tot 98% van de bacteriën.
  • • De luchtzuiveraar zuivert de lucht binnen de wagen dankzij een HEPA filter en verwijdert pollen en bacteriën.
  • • De UV-C lamp verwijdert tot 99% van de bacteriën en zorgt ervoor dat alle oppervlakken in de wagen hygiënisch zijn. 

Discover all special series

DE NIEUWE 500 EN 500C HYBRID LAUNCH EDITION

De legendarische 500 gaat hybride. En dat doet hij zonder ook maar iets aan stijl of rijplezier in te leveren.

DE NIEUWE PANDA HYBRID LAUNCH EDITION

De nieuwe Panda Hybrid maakt duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar. Ontdek zijn vele voordelen voor het milieu en voor jezelf.