SPOTiCAR,
hét merk voor
Fiat-occasions

Autoexpert gaat verder als SPOTiCAR.
Wij helpen jou je droomoccasion vinden.

De SPOTiCAR-belofte

We garanderen je de beste deal en ondersteuning. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gecontroleerd en rijklaar gemaakt door onze technici. Wij beloven:


 

SPOTiCAR levert jouw occassion met 12 of 24 maanden garantie (vanaf het moment van levering) en zonder kilometerbeperking. *Zoals bepaald in de garantievoorwaarden.


 

Ben je niet tevreden over je nieuwe Fiat-occasion? Geen zorgen! In het uitzonderlijke geval dat jouw nieuwe occasion niet aan je wensen voldoet, kun je deze binnen 5 dagen of 1.000 km (welke eerder komt) inleveren bij het verkooppunt. Je krijgt dan de aankoopprijs terug (uitgezonderd de registratie-, administratie-, poets- en brandstofkosten).


 

Alle occasions van SPOTiCAR worden op 100 punten gecontroleerd: van de veiligheid, de carrosserie en de mechanische compontenten tot aan de milieu-eisen. Hierdoor ben jij verzekerd van een auto die technisch in topconditie is. Bovendien word je de eerste 12 maanden óf 15.000 km niet geconfronteerd met onverwachte onderhoudskosten. Die zijn namelijk voor ons. *Alleen in combinatie met SPOTiCAR PREMIUM-garantie.


 

Overtuig jezelf tijdens een proefrit! Heeft een Fiat-occasion jouw hart gestolen, maak dan een proefritafspraak bij het verkooppunt. Zij helpen je graag op weg, zonder dat je tot aankoop verplicht bent.


 

Omdat al onze occasions uitvoerig zijn gecontroleerd, is de kans klein op pech onderweg. Mocht er toch iets gebeuren, dan kun je tijdens de garantieperiode* rekenen op onze mobiliteitsgarantie. *Zoals bepaald in de garantievoorwaarden.


 

Welk merk of model je ook rijdt, SPOTiCAR doet graag een aantrekkelijk inruilvoorstel voor je huidige auto. Hierdoor valt de aankoop van jouw droomoccasion vaak voordeliger uit dan je dacht. Ga voor meer informatie naar jouw SPOTiCAR-verkooppunt.


 

SPOTiCAR zoekt graag naar een financieringsvoorstel dat past bij jouw wensen en behoeften. Ga voor meer informatie naar het verkooppunt bij jou in de buurt.