Skip to content Skip to navigation

Ontdek de Fiat 500X 120TH

Opgefriste looks en vol nieuwe technologie:
de 500X 120TH loopt voorop in elk opzicht.

Vraag een offerte

Technologie

Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem

Het standaard Uconnect™ LIVE-systeem met 7-inch HD-touchscreen biedt je volledige controle over alle audio- en communicatiefuncties van de 500X 120TH. Na koppeling van je smartphone, heb je bovendien toegang tot een aantal handige apps die het rijden nog leuker en makkelijker maken. Zo geeft eco:Drive tips om schoner en zuiniger te rijden en kun je met my:Car de onderhoudsstatus checken of je auto terugvinden op een parkeerterrein.

Standaard met Apple CarPlay

Ontdek de slimste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken: Apple CarPlay biedt je toegang tot apps via het touchscreen in het dashboard. Speciaal voor veilig gebruik in de auto aangepaste versies van bekende Apple-apps voor onder andere bellen, het versturen en ontvangen van berichten en het streamen van muziek.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Mopar® Connect

Met Mopar® Connect* raak je nooit meer het zicht op je auto kwijt. Via de bijbehorende app kun je op je telefoon opzoeken waar je auto geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook handig is de herinneringsfunctie: zo hoef je nooit meer iets in je auto te vergeten.

*Verkrijgbaar als optie.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data