Ontdek de Fiat 500X 120TH

Probeer Apple Music® nu zes maanden gratis uit!

Fiat viert zijn 120-jarig bestaan en doet dat met een speciale editie. Geniet nog meer van muziek met de 500X 120TH, nu met zes maanden lang gratis toegang tot Apple Music®. Meer dan 50 miljoen songs die je zonder reclame onbeperkt kunt streamen, om al je ritten van een passende soundtrack te voorzien.

120 jaar in songs

Exclusieve Fiat-playlist
Alleen op

Probeer Apple Music® nu zes maanden gratis uit!

De 500 120TH zit boordevol muziek. Beleef de Apple® Experience en geniet zes maanden lang van Apple Music®. Meer dan 50 miljoen titels die je onbeperkt kunt streamen.

Technologie

Playlist voor een onvergetelijke roadtrip

Apple Music® biedt je een oneindig aanbod aan muziek in elke stijl die je kunt bedenken. De 500 120TH laat je zes maanden lang gratis kennismaken met deze unieke muziekdienst met meer dan 50 miljoen songs. Meer dan genoeg voor het samenstellen van een playlist voor een onvergetelijke roadtrip!

Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem

Het standaard Uconnect™ LIVE-systeem met 7-inch HD-touchscreen biedt je volledige controle over alle audio- en communicatiefuncties van de 500X 120TH. Na koppeling van je smartphone, heb je bovendien toegang tot een aantal handige apps die het rijden nog leuker en makkelijker maken. Zo geeft eco:Drive tips om schoner en zuiniger te rijden en kun je met my:Car de onderhoudsstatus checken of je auto terugvinden op een parkeerterrein.

Standaard met Apple CarPlay

Ontdek de slimste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken: Apple CarPlay biedt je toegang tot apps via het touchscreen in het dashboard. Speciaal voor veilig gebruik in de auto aangepaste versies van bekende Apple-apps voor onder andere bellen, het versturen en ontvangen van berichten en het streamen van muziek.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Mopar® Connect

Met Mopar® Connect* raak je nooit meer het zicht op je auto kwijt. Via de bijbehorende app kun je op je telefoon opzoeken waar je auto geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook handig is de herinneringsfunctie: zo hoef je nooit meer iets in je auto te vergeten.

*Verkrijgbaar als optie.

Promotie is geldig tot 31/12/2019 voor de aankoop van geselecteerde Fiat 500 Family-modellen en is in overeenstemming met de algemene voorwaarden beschikbaar op www.fiat.nl. Alleen geldig voor Apple Music® in Nederland. Vergelijkbare producten, services van het iTunes-account zijn geldig conform de voorwaarden. Voorwaarden zijn van toepassing; zie de van toepassing zijnde voorwaarden op: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/nl/terms.html. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie. Apple Music® is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc. De handelsmerken Beats by Dr. Dre, BeatsAudio en het b-logo zijn eigendom van Beats Electronics, LLC.