Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het 10,25-inch touchscreen van het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via ultrasnel bluetooth binnen 5 seconde na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen. Door simpelweg “Hé Fiat” te zeggen, kun je vervolgens de spraakassistent activeren.
  In het systeem is een geavanceerd 3D-navigatiesysteem geïntegreerd. Naast de snelste weg naar je bestemming toont dit systeem je ook allerlei nuttige aanvullende informatie, zoals de verkeersintensiteit (wordt elke 30 seconden bijgewerkt), flitslocaties en laadpunten op je route en parkeergarages en het weer op je bestemming. De routeaanwijzingen kunnen in beknopte vorm ook in het 7-inch-display van het digitale instrumentenpaneel worden weergegeven. Voor het opladen van je telefoon is een draadloze oplader in het dashboard aanwezig.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  DRAADLOOS APPLE CARPLAY*

  Apple CarPlay* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in je nieuwe 500 Icon 3+1 te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  DRAADLOOS ANDROID AUTO™*

  Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 10,25-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  *Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

  Om draadloos Android Auto™ te kunnen gebruiken, heb je een van de volgende telefoons nodig:
  • Any smartphone with Android 11.0 and a 5 GHz Wi-Fi network. In the European Union, smartphones must meet additional regulatory requirements in order to use the 5 GHz Wi-Fi network in the car.
  • Een smartphone met Android 11.0 en ondersteuning van 5 GHz Wi-Fi (in de EU moeten smartphones aan aanvullende wettelijke eisen voldoen om gebruik te kunnen maken van het 5 GHz Wi-Fi-netwerk in de auto)
  • Een Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0
  • Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8-telefoon met Android 9.0 als besturingssysteem

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data